GOSSIP

Δείτε τη νέα ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της Kate Middleton

Σε μία προσπάθεια να κατευνάσουν το όργιο φημών σχετικά με την πορεία της ανάρρωσης της Kate Middleton οι άνθρωποι του παλατιού αναγκάστηκαν να εκδώσουν μία νέα, ιδιαίτερα σύντομη, σχεδόν τηλεγραφική ανακοίνωση για την κατάστασή της. 

Με τους περισσότερους που παρακολουθούν τα της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας να έχουν πλέον ανάγει σε... αστικό μύθο τα όσα δήθεν συμβαίνουν στην πριγκίπισσα της Ουαλίας και ενώ η ίδια επιμένει να είναι... εξαφανισμένη από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλοντας να πάρει τον χρόνο της για να αναρρώσει, κύκλοι του παλατιού προέβησαν σε αυτή τη σύντομη ανακοίνωση ώστε να κλείσουν στόματα.

 

«Ήμασταν πολύ σαφείς από την αρχή ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα έλειπε μέχρι το Πάσχα και το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρείχε ενημερώσεις μόνο όταν κάτι ήταν σημαντικό» αρκέστηκε να τονίσει με δηλώσεις του εκπρόσωπος της ίδιας της Κέιτ Μίντλετον η οποία πράγματι απέχει από τον δημόσιο βίο και έχει αφοσιωθεί στην προσωπική ξεκούραση και ανάρρωσή της.
 

Να θυμίσουμε ότι η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου στις 16 Ιανουαρίου προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Μετά από 13 μέρες παραμονής εκεί, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο κάστρο του Ουίνδσορ προκειμένου να ηρεμήσει και γίνει εντελώς καλά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!