GOSSIP

Η Φαίη Σκορδά "καρφώνει" τις ψυχαγωγικές εκπομπές και είναι και ενημερωτικές

Για τις ψυχαγωγικές εκπομπές που ασχολούνται με την ενημέρωση, αλλά και για το σήμα καταλληλότητας, μίλησε σήμερα η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως δεν υπάρχει όριο και τόνισε πως η κάθε εκπομπή πρέπει να είναι “καθαρή” στις θέσεις και στις τοποθετήσεις της.

«Θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό, για την κουβέντα που γίνεται για την τηλεόραση και για τις εκπομπές, σχετικά με το σήμα καταλληλότητας, ότι πρέπει όντως να είναι ξεκάθαρη η ψυχαγωγία από την ενημέρωση και από τις εκπομπές κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Γιατί έτσι βλέπεις κάτι να υπερεμεγενθύνεται, γιατί δεν υπάρχει όριο, μπορείς να παίξεις και λίγη ενημέρωση και αποπροσανατολίζεται. Όταν κάτι είναι μόνο στο δελτίο, καταλαβαίνεις και ποια είναι η αξία του. Όταν κάτι είναι μόνο στις κοινωνικές εκπομπές, καταλαβαίνεις ποια είναι η αξία του», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά είπε στη συνέχεια: «Όταν κάτι όμως, τραβιέται, γιατί δεν υπάρχει όριο, από το ΕΣΡ δεν υπάρχει όριο στις εκπομπές, ότι πρέπει να παίζεις μόνο αυτά και όχι αυτά… Γιατί πρέπει να υπάρχουν δημοσιογράφοι με εμπειρία, γιατί πρέπει να είναι “καθαρές” οι εκπομπές σε φύση, θέση και τοποθετήσεις… Εκεί αποπροσανατολίζεται το πράγμα».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!