GOSSIP

Θα κάνει γάμο στην Ελλάδα η Θεοδώρα, η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Νέες αφίξεις γαλαζοαίματων αναμένεται να έχουμε μέσα στη χρονιά στην Ελλάδα, καθώς δημοσίευμα αποκαλύπτει πως η Θεοδώρα, η μικρότερη από τις κόρες το τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, σχεδιάζει να κάνει το γάμο της στη χώρα.

Η Θεοδώρα αρχικά σχεδίαζε να παντρευτεί τον σύντροφό της το καλοκαίρι του 2019 στις Σπέτσες, κάτι που τελικά δεν έγινε καθώς δε βρέθηκε η κατάλληλη ημερομηνία. Στη συνέχεια, το προγραμμάτισαν για τον Μάιο του 2020, όμως η πανδημία του κορονοϊού τους χάλασε ξανά τα σχέδια.

Η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ έχουν αναβάλλει αρκετές φορές τον γάμο τους, τη μία λόγω της καραντίνας του Covid-19 και δεύτερη φορά λόγω πένθους από την απώλεια του πατέρα της και τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας OnTime και της Σάσας Σταμάτη, ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στην Αθήνα το φθινόπωρο του 2024.

Ο λόγος που ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα είναι γιατί η Θεοδώρα θέλει να εκπληρώσει την επιθυμία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που ήθελε το μυστήριο να πραγματοποιηθεί στη χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!