GOSSIP

Γιαννούτσος: «Τρελάθηκε ο κόσμος γιατί δεν πήρε 10 η Κύπρος στη Eurovision»

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής Τάκης Γιαννούτσος ήταν μέλος της ελληνικής επιτροπής που βαθμολόγησε τα τραγούδια της φετινής Eurovision.

Ο ίδιος μίλησε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής της Τσιμτσιλή για τη σχέση με τον συνεργάτη του, Θοδωρή Βαμβακάρη, αλλά και για την εκπομπή τους στην ΕΡΤ που διεκόπη και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με το τραγούδι της Κύπρου και του Andrew Lamprou στην Eurovision.

Nα θυμίσουμε ότι ο Τάκης Γιαννούτσος ήταν στην ελληνική επιτροπή που βαθμολόγησε πολύ χαμηλά το κυπριακό τραγούδι, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις στην περσινή διοργάνωση της Eurovision.

«Είμαι 27 χρόνια σερί πρωινό με τον Θοδωρή, τον κουμπάρο μου.

Οι εκπομπές στην ΕΡΤ σταμάτησαν λόγω εκλογών και η δική μας έχει μείνει μέσα σε μία αδράνεια. Δεν έχει ειπωθεί αν θα κάνουμε κάτι. Γενικά κάτι θα κάνουμε ή με την ΕΡΤ ή με άλλο κανάλι, συζητάμε» ανέφερε για το Αυτός και ο άλλος.

«Ακούσαμε τα τραγούδια και μας είχε ζητηθεί να βαθμολογήσουμε με βάση με αυτό που ακούσαμε. Σε κάποια βάλαμε 5, σε κάποιους μηδέν. Δεν μας άρεσε εκείνο το τραγούδι (σ.σ. του Άντριου Λάμπρου) και τρελάθηκε ο κόσμος γιατί δεν πήρε 10 από την επιτροπή η Κύπρος. Αν μας είχαν πει από την αρχή “παιδιά εσάς επέλεξε η EBU να είστε η επιτροπή που θα ψηφίσετε αλλά στην Κύπρο θα βάλετε 10”, εγώ θα τους έλεγα δεν πάω. Θες εμένα για την κρίση μου, αλλιώς βάλε εσύ βαθμό. Και βέβαια δέχτηκα αρνητικά μηνύματα, πολύ αρνητικά, “ψόφους” και τέτοια» ανέφερε.

«Με περνάνε συνέχεια για γυναίκα στο τηλέφωνο ειδικά όταν παίρνουν εταιρείες για έρευνες» είπε με χιούμορ.

Ο παραγωγός αποκάλυψε ότι έχει ψυχαναγκασμό να είναι όλα του τα πράγματα στο γραφείο και στο σπίτι του στοιχισμένα. «Τα πιρούνια μου είναι σαν να κάνουν παρέλαση, έτσι έχει πει μια φίλη».

Δείτε ΕΔΩ τα όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!