GOSSIP

Γέννησε η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά - Έγινε μαμά για πρώτη φορά

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Γιούλικα Σκαφιδά, όπως αποκάλυψε το πρωι της Παρασκευής 24/11, η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι σήμερα το πρωί, δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πολλά, αλλά από τις φωτογραφίες θέλω να σας πω ότι το μεγαλύτερό της ταλέντο θα το ανακαλύψει από εδώ και πέρα. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή μας βλέπει με το μωράκι αγκαλιά. Φυσικά και πήρα την άδεια για να το ανακοινώσω».

Η ηθοποιός γέννησε σήμερα το πρωί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, κρατώντας στην αγκαλιά της το αγοράκι της.

Η Γιούλικα Σκαφιδά είχε ανακοινώση την εγκυμοσύνης της μέσω Instagram, ανεβάζοντας τις πρώτες τις φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και το υπερηχογράφημα στα χέρια της, ξαφνιάζοντας έτσι τους διαδικτυακούς της φίλους που μέχρι τότε δεν είχαν καταλάβει τίποτα.

«Έχω μια χαρά και μια ανυπομονησία. Τα πρώτα μου φαίνονται ότι θα περάσουν. Μπηκα στη διαδικασία να γκουγκλάρω για τη γέννα και με έπιασε πανικός. Το έκλεισα και είπα θα δούμε. Είμαι κουλ έγκυος και θα δούμε πώς θα έρθουν τα πράγματα. Είναι μία απόφαση που προέκυψε πολύ συνειδητά. Επηρεάστηκα από τη γέννηση της ανιψιάς μου. Είμαστε όλο γυναίκες στο σόι, τώρα έρχεται το αγόρι! Αγοράκι είναι», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!