GOSSIP

Η Χρηστίδου διαψεύδει τον Αλεξάνδρου: «Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο»

Χθες Τετάρτη 4/10 στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, είδαμε ένα βίντεο με απίστευτες δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος ξέσπασε δημόσια κατά της Σίσσυς Χρηστίδου, αλλά και κατά των Ετεοκλή Παύλου και Ελένης Χατζίδου.

Για τους μεν Χατζίδου - Παύλου, ο Αλεξάνδρου, εξέφρασε δημόσια την οργή του, επειδή, αν και φίλοι του, δημοσιοποίησαν στην εκπομπή τους το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου του (οι ίδιοι έσπευσαν σήμερα να απαντήσουν στα όσα ακούστηκαν εις βάρος τους) για τη δε Χρηστίδου, ο σύζυγος της Τούνη, είπε πως δεν τον πήρε τηλέφωνο ποτέ για να του πει πως σταμάτησε η συνεργασία τους και πως δεν απαντούσε στα μηνύματά του.


Συγκεκριμένα είπε: «Δεν της έστειλα καλή επιτυχία, δεν έχουμε την καλύτερη επικοινωνία, χάλασε το θέμα. Εξαφανίστηκε. Δεν μου απάντησε ποτέ σε τηλέφωνα και μηνύματα για το τι θα κάνουμε. Έφτασα τον Οκτώβριο να διαπραγματεύομαι μια καινούρια εκπομπή. Έμαθα τον Σεπτέμβριο ότι δεν θα είμαι στην εκπομπή. Ήταν δύσκολο και περίεργο όλο αυτό. Μου είπε θα μου απαντήσει μάλλον την Παρασκευή. Μάλλον ήταν αυτή η Παρασκευή με τις 27 ώρες, δεν έχει έρθει ακόμη αυτή η απάντηση. Δεν είμαι απογοητευμένος. Κάθε χρόνο ακούω "ο Δημήτρης είναι καλό παιδί, δεν θα μιλήσει". Πρέπει όμως κάποια στιγμή να μιλάμε για τους άλλους και για όλα αυτά που κάνουν. Όλοι αυτοί που κουνάνε το χέρι τους δεξιά και αριστερά, κάνουν χειρότερα πράγματα. Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε κι εμείς που δουλεύουμε. Δηλαδή αν σου έλεγα "όλα καλά" και δεν μιλιούνται μεταξύ τους, τι είναι όλα καλά; Δεν είναι καλά. Πρέπει να πεις αυτό που σε ενοχλεί», συμπλήρωσε.

Τέλος, έκλεισε λέγοντας πως τόσο η Σίσσυ Χρηστίδου, όσο κι οι υπόλοιποι που βρίσκονται στην τηλεόραση, δεν είναι στην πραγματικότητα, αυτό που δείχνουν στην τηλεόραση.

«Θα ήταν πιο ντόμπρο να μου έλεγε η Σίσσυ ότι δεν θα συνεχίσω, θα ήθελες εσύ να ενημερωνόσουν τον Σεπτέμβριο και να έψαχνες για δουλειά; Δεν αποχαιρέτησα τον κόσμο, δεν είπα ευχαριστώ για την συνεργασία, δεν μίλησα με τους συναδέλφους μου για να τους πω ευχαριστώ. Έχει μείνει αναπάντητο το ερώτημα για εμένα. Και για τον κόσμο φαίνεται περίεργο. Ξεκινά η σεζόν και βλέπουν ένα άλλο άτομο στη τηλεόραση, εγώ τι θα απαντήσω; Μου φαίνονται όλα περίεργα κι επειδή τόσα χρόνια, δεν μιλάει κανένας και επειδή όλοι αυτοί οι άνθρωποι συνεχίζουν και δουλεύουν, κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσω. Γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι βλέπουν την καλή όψη», είπε κλείνοντας.


Η απάντηση της Χρηστίδου

Στις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου απάντησε για πρώτη φορά η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια διευκρίνισε τι συνέβη και τον λόγο που διακόπηκε η συνεργασία τους, στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια εκδήλωσης το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου. 

«Όταν τελείωσε η σεζόν κάλεσα τους συνεργάτες μου σε ένα γεύμα, που το κάνω κάθε χρόνο, για να τους ευχαριστήσω για τη σεζόν. Ήταν καλεσμένος και ο Δημήτρης φυσικά. Ήταν η τελευταία φορά που τον είδα. Σε εκείνη τη φάση είχε λήξει μεν η σεζόν, ακόμη όμως δεν γνωρίζαμε τι θα γίνει με την ομάδα. Του είπα ότι ακόμη δεν γνωρίζω. Κάναμε συσκέψεις με τον Κοκλώνη και καταλήξαμε ότι λόγω μπάτζετ δεν μπορεί να μείνει η ομάδα, όπως ήταν» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Για αυτό τον λόγο και ο Δημήτρης δεν αναπληρώθηκε. Δεν ήρθε κάποιος στη θέση του. Επειδή ήξερα ότι ο Αλεξάνδρου ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας του Κοκλώνη, το μπάτζετ αφορά τη δική μας εκπομπή, δεν περνάει από μένα, δεν το αποφασίζω εγώ. Η εταιρεία, επειδή ανήκει στο δυναμικό της, ήξερα ότι ο Δημήτρης θα παραμείνει στην εταιρεία και απλά δεν χωράει στο budget της εκπομπής. Ήξερα ότι δεν θα μείνει χωρίς δουλειά και θεώρησα ότι θα τον ενημερώσει η εταιρεία» πρόσθεσε η γνωστή παρουσιάστρια.

«Τον άκουσα με έκπληξη στις δηλώσεις του. Κατευθείαν τον πήρα τηλέφωνο και μου το έκλεισε. Έστειλα μήνυμα στον Αλεξάνδρου για τις δηλώσεις του και μου είπε δεν είπα ποτέ ότι σε έπαιρνα τηλέφωνο. Του λέω "πότε με πήρες τηλέφωνο και δεν το σήκωσα;" και μου απάντησε "γιατί να σε πάρω;". Άρα ούτε τηλέφωνο με πήρε. Δεν ξέρω γιατί έγινε όλο αυτό. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για αυτά που είπε ο Δημήτρης. Συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Δεν ένιωθα ότι είχε κάποιο θέμα μαζί μας. Δεν γνώριζα ότι ο Δημήτρης θα φύγει από την εκπομπή. Κάναμε βίντεο για την Ελένη Βουλγαράκη γιατί ήξερα ότι θα φύγει και ήταν μαζί μας πέντε χρόνια. Με στεναχωρεί που δεν με πήρε τηλέφωνο και γίνεται όλο αυτό μπροστά σας» είπε στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τέλος, σχετικά με τη βάφτιση του γιου του με την Ιωάννα Τούνη, ανέφερε: «Δεν με κάλεσε στη βάφτιση. Θεώρησα ότι θα γίνεται σε στενό κύκλο. Αν με καλούσε θα πήγαινα, αλλά δεν καλέστηκα. Ο Αλεξάνδρου με ρωτούσε τι θα κάνει με την εκπομπή και του απάντησα δεν ξέρω. Δεν θα κάνω άλλη κίνηση να ξαναμιλήσω μαζί του. Δεν θέλω να μένει κάτι στον αέρα γιατί είμαι πάρα πολύ προσεκτική με αυτά τα πράγματα, με τους συνεργάτες μου πάρα πολύ τυπική και θεωρώ ότι αυτό είναι άδικο».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με την απάντηση της Χρηστίδου

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!