GOSSIP

H Βίκυ Καγιά ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση

Πριν από περίπου τρεις μήνες έγινε γνωστό το...διαζύγιο του μοντέλου και παρουσιάστριας με το κανάλι Star, με το οποίο η Βίκυ Καγιά συνεργάζονταν για πολλά χρόνια στα Shopping Star και GNTM και τώρα ακούγεται πως η Βίκυ ετοιμάζει τηλεοπτικό comeback και θα τη δούμε σε ένα πολύ λαμπερό σόου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real,  η Βίκυ Καγιά έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Mad TV και θα ανέβει ξανά στη σκηνή για να παρουσιάσει τη λαμπερή γιορτή Mad Walk -The Fashion Music Projectπου συνδυάζει τη μόδα με τη μουσική.

Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στα Mad Walk μετά από τρία χρόνια, καθώς τελευταία φορά τα είχε παρουσιάσει το 2020, όταν το μεγάλο μουσικό event συμπλήρωνε 10 χρόνια ζωής. Πέρυσι στην παρουσίαση των Mad Walk ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά, το 2021 η Δούκισσα Νομικού, ενώ το 2019 στην ίδια σκηνή είχε ανέβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αξίζει να αναφερθεί πως το όνομά της έχει ακουστεί και για τηλεοπτική σειρά. Έρχεται μια καινούρια μίνι σειρά εποχής στη συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1, που έχει να κάνει με τα νεανικά χρόνια της Μαρίας Κάλλας, την εφηβική της ζωή και ο τίτλος θα είναι «Η Μαρία που έγινε Κάλλας», τη σκηνοθεσία θα επιμεληθεί η Όλγα Μαλέα.

Έχει ήδη γίνει η πρώτη προσέγγιση στη Βίκυ Καγιά, όχι για τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας αλλά για έναν άλλο ρόλο έκπληξη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!