GOSSIP

Ο δικηγόρος του Αγγελίδη μίλησε για την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή

Την παραμονή των Χριστουγέννων του 2017, όλοι πάγωσαν όταν μαθεύτηκε η είδηση πως ο Κωνσταντίνος Αγγελλίδης τραυματίστηκε πολύ σοβαρά καθώς ένα λεωφορείο τον παρέσυρε, ενώ ο παρουσιαστής επέβαινε στη μηχανή του, γυρνώντας από νυχτερινή διασκέδαση.

Έκτοτε ο παρουσιαστής δίνει μεγάλη μάχη για την αποκατάσταση της υγείας του και το δικό τους Γολγοθά ανεβαίνουν μαζί του και τα μέλη της οικογένειάς του που δεν έφυγαν στιγμή από το πλευρό του.

Και τώρα μάθαμε πως ο οδηγός που τον παρέσυρε ζητά μείωση της ποινής του και αθώωση. Στο εφετείο εκδικάζεται αύριο η υπόθεση του γνωστού παρουσιαστή.

Ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Αγαμέμνων Τάτσης, μίλησε στην εκπομπή της Καινούργιου για την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή.

«Ο οδηγός του λεωφορείου καταδικάστηκε αφού αποδείχτηκε ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος γι΄αυτό το ατύχημα. Ο κατηγορούμενος προβάλλει ισχυρισμούς που αφενός μεν στόχο έχουν είτε την αθώωσή του είτε τη μήνυση της ποινής. Στο αστικό μέρος, στην αποζημείωση, ολοκληρώθηκε η δίκη και η πλευρά του κυρίου Αγγελίδη πέτυχε και να αυξηθεί το ποσό της αποζημείωσης», είπε μεταξύ άλλων.

Όσο για την κατάσταση της υγείας του σήμερα είπε: «Είναι βεβαρημένη. Ήταν ένα βαρύτατο τροχαίο. Έχουμε μια πρόοδο, όμως, όπως γνωρίζουμε όλοι, η πρόοδος σε αυτές τις κακώσεις είναι πολύ αργή».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!