GOSSIP

Ο Snik διευκρινίζει την πραγματική αιτία θανάτου του φίλου του Gameboy

Ο 23χρονος τράπερ Gameboy έφυγε από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου και χθες έγινε η κηδεία του στην οποία ήταν συντετριμμένοι ήταν οι φίλοι του, Snika, Trannos. 

Να σας θυμίσουμε ότι τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου, το γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση πως ο 23χρονος τράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη, όμως αυτή η είδηση διαψεύστηκε από τον φίλο του, τον Snik.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Snik, ο Gameboy είναι πράγματι νεκρός αλλά δεν σκοτώθηκε στο εν λόγω δυστύχημα, αλλά πέθανε μετά από μάχη του με σοβαρή ασθένεια λόγω της οποίας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο από τις 29 Αυγούστου.

Ο 23χρονος τράπερ σύμφωνα πάντα με τον φίλο του, τον τράπερ Snik, πέθανε το περασμένο Σάββατο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο 23χρονoς καλλιτέχνης μεγάλωσε στην περιοχή της Κυψέλης και ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με αυτό το είδος μουσική όπως και ο αδερφός του ο οποίος είναι επίσης τράπερ με το όνομα «YOUNG T».

Ο GameBoy Melody άνηκε στην δισκογραφική εταιρεία που είχε ιδρύσει ο Snik, την ATH Records βγάζοντας επιτυχίας με εκατομμύρια views!

Ο άτυχος τράπερ δεν συνεργαζόταν μόνο με τον Snik, αλλά τους ένωνε και μία δυνατή φιλία.

 

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!