GOSSIP

Σοκ έπαθε η Τούνη στις Μαλδίβες όταν άκουσε τί της ζήτησαν να πληρώσει

Στις εξωτικές Μαλδίβες, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες και η Ιωάννα Τούνη, καθώς, ειδικά φέτος, πολλοί Έλληνες και Κύπριοι celebrities επέλεξαν το συγκεκριμένο προορισμό για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε στις Μαλδίβες με συνεργάτες, φίλους, αλλά και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον γιο τους,  όπως έκανε η ίδια γνωστό μέσα από τις αναρτήσεις της. 



Σε ένα από τα Instagram stories που ανέβασε μέσα από το προφίλ της στην πλατφόρμα, η ίδια είπε σε βίντεο, ότι είχαν κανονίσει να δουν ταινία σε κάποια παραλία, αλλά της ζήτησαν 900 ευρώ για εννιά άτομα. 



«Σήμερα κανονικά ήταν να δούμε movie night και το κλείσαμε και μας λένε τώρα ότι για να δούμε την ταινία εμείς οι 9 είναι 900 ευρώ. Όχι για ταινία που παίζει στο σινεμά τώρα, για παλιά ταινία που έχουμε διαλέξει, τύπου από το Netflix. Θα πάμε; Θα είναι τα πιο τσάμπα λεφτά που έχω δώσει στη ζωή μου. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε, ξενερώσαμε πάντως. Είναι δυνατόν; Πάρα πολλά… Για ταινία παλιά;» ακούγεται να λέει στο Instagram story της, η Ιωάννα Τούνη.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!