GOSSIP

O Παπαργυρόπουλος αποκαλύπτει πως είχε πέσει θύμα απαγωγής στην Ινδία

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Καινούργιου και  σχολίασε το Survivor All Star, τις σπουδές του στην υποκριτική αλλά και την απαγωγή, θύμα της οποίας έπεσε στην Ινδία πριν από 4 χρόνια.

«Οι σπουδές μου είναι στην υποκριτική, έχω τελειώσει το Εθνικό Θέατρο, έχω κάνει και διάφορα πράγματα στο παρελθόν. Η δουλειά της υποκριτικής και ιδιαίτερα το θέατρο είναι πολύ απαιτητικό. Δεν θα μπορούσα να ρισκάρω να είμαι σε μία παράσταση, από την οποία δεν θα μπορούσα να λείψω ούτε μία μέρα. Είναι αδύνατον», δηλώνει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

«Μου γίνονται προτάσεις. Στο τηλεοπτικό και στο κινηματογραφικό κομμάτι είμαι ανοιχτός», τονίζει.

Πρόταση για το Survivor All Star του έγινε; Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος απαντά:

«Δεν μου έγινε πρόταση για το Survivor All Star, είδα κάτι αριθμούς στο τηλέφωνο αλλά δεν ξέρω αν ήταν από εκεί. Θεωρώ όμως ότι δεν θα με επέλεγαν πάλι, γιατί ήμασταν κάποια άτομα στην ομάδα μας που δεν μπαίναμε στη διαδικασία να τσακωνόμαστε μεταξύ μας ή να ξεμπροστιάζουμε ανθρώπους που μπορεί να έφαγαν λίγο παραπάνω.

Εμείς δεν είχαμε μεγάλες παραβιάσεις, όλοι προσπαθούσαμε να βρούμε φαγητό. Κάποια στιγμή είχαμε βρει αποφάγια από σκύλο, κάτι ξινισμένα μακαρόνια και κρέατα. Τα πλύναμε στη θάλασσα και τα φάγαμε».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μιλά και για την απαγωγή, θύμα της οποίας έπεσε σε ταξίδι του στην Ινδία.

«Ήταν όλο προσχεδιασμένο, από το μέρος που θα πήγαινες, από τον ταξιτζή που θα σε οδηγούσε, από κάποιον που θα σου έλεγε ότι πας λάθος, θα βρισκόσουν σε ένα τουριστικό γραφείο που δεν θα ήταν τουριστικό γραφείο κι από κει…

Κατάλαβα ότι πάει να γίνει έτσι, όταν μου είπαν για κάποιους προορισμούς στη βόρεια Ινδία, στα σύνορα με το Πακιστάν, οι οποίοι εγώ ήξερα ότι εκείνη την περίοδο είναι κλειστά, γιατί έχει πάρα πολύ χιονόπτωση. Κάπως έτσι γλίτωσα. Έχει 4 χρόνια περίπου».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!