GOSSIP

Ο Μάστορας σχολίασε τη λήξη της συνεργασίας του με τη Βανδή

Την καλοκαιρινή τους περιοδεία ξεκίνησαν οι Μέλισσες και χθες έδωσαν μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.

Το συγκρότημα, μάλιστα, παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων ο Χρήστος Μάστορας απάντησε για το τέλος της συνεργασίας με τη Δέσποινα Βανδή.

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που δε συνεχίζουμε τη συνεργασία με τη Δέσποινα. Δεν είναι δική μας η απόφαση, είναι κοινή προφανώς η απόφαση να μην συνεχιστεί. Με τη Δέσποινα περάσαμε μία από τις πιο… Νομίζω την καλύτερη χρονιά ως τώρα. Όλοι κάνουν αλλαγές, όλοι θέλουν να γνωρίσουν καινούργια πράγματα και νομίζω πως μια συνεργασία με τον Σάκη είναι κάτι που θέλουμε πάρα πολύ και νομίζω πως το θέλει ο ίδιος, οπότε ήρθε η κατάλληλη στιγμή», είπε αρχικά ο Χρήστος Μάστορας.

Όσον αφορά τις φήμες που θέλουν τη Δέσποινα Βανδή να εμφανίζεται την ερχόμενη σεζόν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό σχολίασε: «Πάρα πολύ ωραία συνύπαρξη. Ήταν και οι δυο υπέροχοι, είναι και οι δυο υπέρλαμπροι… Μιλάς για τα Mad; Αααα όχι; Θα είναι μαζί την επόμενη σεζόν; Μακάρι! Θα είναι υπέροχο. Εγώ θεωρώ πως αν πηγαίνουμε όλοι καλά είναι μια τεράστια νίκη για όλους. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός».

Δείτε στο fthis.gr το βίντεο με τη σχετική δήλωση

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!