GOSSIP

H Rosalia μίλησε άπταιστα ελληνικά στη συναυλία της στην Αθήνα και αποθεώθηκε

Ταχύρυθμα μαθήματα ελληνικών φαίνεται έκανε η Ισπανίδα σταρ Rosalia πριν την παρθενική της συναυλία στην Ελλάδα, χθες στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο στα πλαίσια του Release Athens x SNF Nostos.Ταχύρυθμα μαθήματα ελληνικών φαίνεται έκανε η Ισπανίδα σταρ Rosalia πριν την παρθενική της συναυλία στην Ελλάδα, χθες στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο στα πλαίσια του Release Athens x SNF Nostos.

Από νωρίς το απόγευμα χθες στη σκηνή του Release ανέβηκαν δεκάδες Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες όπως ο σταρ της αγγλικής ραπ, Central Cee, όμως όταν η Rosalia πάτησε στη σκηνή του Φαλήρου ακολούθησε πανζουρλισμός. Ήταν το βασικό όνομα του φεστιβάλ και το δίχως άλλο απέδειξε περίτρανα την ανταπόκριση που έχει το όνομά της στον κόσμο.  

Αυτή ήταν η πρώτη της συναυλία στην Ελλάδα, ενώ φάνηκε πως απόλαυσε από νωρίς την χώρα μας με βόλτα στην Ακρόπολη. Όσοι βρέθηκαν στην Πλατεία Νερού βίωσαν ένα μοναδικό σόου από την Καταλανή περφόρμερ που έτρεχε, χόρευε, τραγουδούσε, ξεσήκωνε τον κόσμο, προσπαθούσε να πάρει... ανάσες και γινόταν ένα με τον κόσμο. Κλείσιμο
 

Ήταν τέτοια η υποδοχή που της επιφύλασσε το αθηναϊκό κοινό που η τραγουδίστρια δεν έμεινε ασυγκίνητη. Αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της συναυλίας της έλεγε το δικό της «ευχαριστώ» στον κόσμο που βρισκόταν από κάτω, ενώ είχε προβάρει και μερικά ελληνικά τα οποία μίλησε άπταιστα. «Χαίρομαι που είμαι εδώ να παίζω σε αυτή τη χώρα για πρώτη φορά. Ευχαριστώ πολύ που με υποδεχθήκατε», είπε στα ελληνικά.





Ενώ σε κάποια φάση του σόου αποφάσισε να πάει προς τον κόσμο και να τραγουδήσει μαζί του. Εκεί ήταν που κάποιος ή κάποια φαν της έδωσε μια ελληνική σημαία και η Rosalia όχι μόνο την τύλιξε στο σώμα της, αλλά είπε δυνατά σε όλους πως νιώθει ότι είναι η Rosalia της Ελλάδας («soy Rosalia de Grecia»).

Δείτε στο protothema.gr αποσπάσματα από τη συναυλία της

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!