GOSSIP

Δείτε το σπίτι των 10.000.000 ευρώ που αγόρασε ο Αντετοκούνμπο στην Αθήνα

Ρεπορτάζ, θέλουν τον Greek Freak του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο, να μετακομίζει στην Αθήνα με σύσσωμη την οικογένειά του, η οποία σύντομα θα μεγαλώσει, καθώς ο άσος των γηπέδων μπάσκετ, ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά.

Και είναι βέβαιο πως όλοι τους θα χωρέσουν με άνεση στο νέο ακίνητο που αγόρασε ο Γιάννης στην Αθήνα, αφού πρόκειται για ολόκληρη πολυκατοικία!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινό, αγόρασε μια μοντέρνα πολυκατοικία στο Ψυχικό, αξίας 10 εκ. ευρώ. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης:

«Πρόκειται για ένα φουτουριστικό κτίριο στο Ψυχικό, πλήρως ηλεκτρονικό. Εδώ δεν θα μείνει μόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την οικογένειά του, αλλά και τα αδέλφια και η μητέρα του. Ένα σπίτι που φτάνει σε αξία τα 10 εκ. ευρώ, το 1/8 των χρημάτων που έβγαλε πέρυσι. Είναι 1.500 τ.μ. το οικόπεδο και τα διαμερίσματα ίσως φτάνουν τα 5.000 τ.μ.».

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αγοράσει και δύο βίλες στο Costa Navarino, ενώ συνεχίζει τις επενδύσεις του και στην Αμερική.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!