GOSSIP

Διαλύθηκε στο... παραπέντε η συνεργασία Ρουβά & Αργυρού - Τί συνέβη;

Οι δύο διάσημοι και δημοφιλείς τραγουδιστές Σάκης Ρουβάς και Κωνσταντίνος Αργυρός, εκτός από την αρμονική συνύπαρξή τους στο The Voice, όπου και οι δυο ήταν coaches, εμφανίζονταν μαζί και επί σκηνής σε γνωστό αθηναϊκό κέντρο και έκαναν μαζί κοινές συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο. Ωστόσο τώρα μάθαμε πως δεν θα συνεχίσουν να συνυπάρχουν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονταν

Ο Σάκης Ρουβάς θα εμφανίζεται την ερχόμενη σεζόν με τις «Μέλισσες», όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day.

«Με πήρε πολύ αγαπημένη μου φίλη τώρα στο διάλειμμα και μου είπε επειδή ανακοίνωσες ότι ο Ρουβάς και ο Αργυρός θα είναι μαζί του χρόνου από τα Χριστούγεννα και μετά στο ανακαινισμένο Teatro. Θέλω να σου πω ότι έχει χάσει ένα κομμάτι του ρεπορτάζ. Από νωρίς το φθινόπωρο κι όχι από Ιανουάριο όπως είπα εγώ, ο Ρουβάς θα είναι με τις Μέλισσες.

Δεν είχαν υπογράψει ο Αργυρός και ο Ρουβάς και τελικά ο Σάκης έδωσε χθες τα χέρια με τις Μέλισσες και θα είναι στο Έναστρον, εκεί που ήταν οι Μέλισσες με την Δέσποινα Βανδή. Ετοιμάζονται για ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα. Το παρασκήνιο κι η ίντριγκα είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ επιτυχημένο σχήμα της σεζόν. Φαντάζομαι ότι ένα επιτυχημένο σχήμα ξεκινά τον Σεπτέμβρη – Οκτώβρη κι ολοκληρώνεται το Πάσχα. Θεωρούσαμε ότι θα συνεχίσουν μαζί, θα έκαναν ένα διάλειμμα μέχρι τα Χριστούγεννα και θα έβγαιναν από Ιανουάριο από το ανανεωμένο κι ανακαινισμένο Teatro» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτισλή.

Δείτε στο zappit.gr το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!