GOSSIP

Η Σαλταφερίδου είπε πως ίσως είναι για καλό να μην ξαναμιλήσει με τον Γκότση

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και την Ελίνα Κοτανίδου έδωσε συνέντευξη η Εύη Σαλταφερίδου, η οποία μίλησε για το Survivor και τον Ηλία Γκότση.

«Ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη ότι μπήκα σε ένα παιχνίδι και ότι οι όροι του παιχνιδιού είναι αυτοί και ότι άνα πάσα στιγμή μπορεί να αποχωρήσεις. Για τη Δαλάκα και την Ασημίνα δεν ξέρω τι έγινε με τα κινητά, ο Πιλίδης το είπε μόνος του.

Ο Τάκης με στεναχώρησε, με εκνεύρισε, μου δημιουργούσε άσχημα συναισθήματα που δεν μπορούσα να ελεγξω. Μετά από ένα σημείο χάθηκε η μπάλα. Μερικούς τους “ρούφηξε” τόσο πολύ το παιχνίδι και δεν τους ένοιαζε αν αδικούν και στεναχωρούν τους άλλους», είπε αρχικά η Εύη Σαλταφερίδου.

Η Εύη Σαλταφερίδου είπε στη συνέχεια για τον Ηλία Γκότση: «Δεν αισθάνομαι ότι αδικήθηκα από τον Ηλία ως προς αυτά που νιώθει, αδικήθηκα από τον Ηλία ως προς αυτά που άφησε να εννοηθούν. Αν ήταν λίγο πιο ξεκάθαρος, νομίζω ότι ο κόσμος δεν θα είχε πάρει τέτοια ακραία στάση και δεν θα είχε ασχοληθεί τόσο πολύ με μένα.

Είδα παίκτες που όταν έφυγε ο Ηλίας έλεγαν δεν ξέρουμε τι έγινε με το χαρτάκι και μετά μου είπαν ότι συμμετείχαν κι εκείνοι. Δεν με ενδιαφέρει το unfollow, με ενδιαφέρει η φιλία του Ηλία. Αν έρθει η ώρα να ξαναμιλήσουμε θα είναι για καλό, αν δεν μιλήσουμε, πάλι για καλό θα είναι».

 

Δείτε εδώ το βίντεο με τα όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!