GOSSIP

H Kylie Jenner μας έδειξε το θεαματικό ντεκόρ που έστησε για το Thanksgiving

Τη Γιορτή των Ευχαριστιών (Thanksgiving) γιόρτασαν χθες Πέμπτη 24/11 οι κάτοικοι των ΗΠΑ και η Kylie Jenner, φρόντισε να μας δείξει μέσω social media πως για πολλοστή φορά η οικογένειά της έστησε ένα σκηνικό - υπερπαραγωγή για το γιορτινό δείπνο.

Η Kylie αρχικά φρόντισε να δείξει σε όλους πως σε αυτή την αργία δεν σκόπευε να πάει κάποιο ταξίδι και πόζαρε στην πισίνα της έπαυλής της στο Λος Άντζελες, γράφοντας στο Instagram τη λέξη "staycation".


Στην πορεία είδαμε πως πέρασε στιγμές ανεμελιάς με τη διάσημη αδελφή της Kendall Jenner και την μητέρα τους Kris.


Την ίδια στιγμή η Kim Kardashian έδειχνε πως έκανε φιλανθρωπικό γεύμα μαζί με τον πρώην σύντροφο της αδελφής της Khloe, τον μπασκετμπολίστα Tristan Thompson.


Κάτι που μάλλον ενόχλησε την Khloe που άφησε να εννοηθεί πως σκόπευε να κάνει σκηνή ανήμερα της γιορτής των ευχαριστιών.


Πάντως από τις αναρτήσεις της Kylie στα social media είδαμε πως μάλλον σύσσωμη η οικογένεια Kardashian μαζεύτηκε για το γιορτινό τραπέζι, αφού είχε στηθεί χωριστό παιδικό τραπέζι για τις κόρες και τους γιους των Kardashians - Jenners, αλλά και ένα θεαματικό τραπέζι για τους μεγάλους όπου στους τοίχους δέσποζαν κάδρα με τα μέλη της οικογένειας Kardashian να ποζάρουν ως μέλη βασιλικής οικογένειας, με την Kris να φορά ένα τεράστιο στέμμα!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!