GOSSIP

Ο πρίγκιπας Harry σήμερα έχει γενέθλια αλλά ο ίδιος πενθεί για τη γιαγιά του

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ, ανέτρεψε όλα τα πλάνα του Harry και της Meghan καθώς το ζεύγος, έτυχε να βρίσκεται στο Λονδίνο, όταν πέθανε η μονάρχης και πλέον έχει παρατείνει την παραμονή του στο Ηνωμένο Βασίλειο για να παραβρεθεί και στην κηδεία την προσεχή Δευτέρα.

Ο Harry σήμερα 15/9 κανονικά θα γιόρταζε τα 38α γενέθλιά του, αλλά ο ίδιος πλέον δεν μπορεί να κρύψει το πόσο συντετριμμένος είναι με το θάνατο της γιαγιάς του, που τη λάτρευε.


Χθες, Τετάρτη 15/9 τον είδαμε εμφανέστατα συγκινημένο να στέκεται στο Westminster Hall, όπου μεταφέρθηκε η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ, έχοντας πλάι του τη σύζυγό του, αλλά και τους William και Kate που το κοινό πένθος, πιθανά τους ώθησε στο να αφήσουν στην άκρη τις όποιες οικογενειακές διαφορές είχαν τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά το Megxit.


Σήμερα, που είναι τα γενέθλιά του, ο Harry δεν θα κάνει καμιά δημόσια εμφάνιση, αλλά ο ίδιος και η Meghan παραμένουν στο Λονδίνο εν όψει της κηδείας της Ελισάβετ.


Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Harry πιθανά δεν θα βρεθεί σήμερα ούτε με τα μέλη της οικογένειάς του, καθώς οι Kate και William  βρίσκονται στο Norfolk όπου θα δουν τα λουλούδια που άφησαν όσοι πενθούν για την βασίλισσα σε μια από τις πρώην κατοικίες της βασίλισσας (ήταν η οικία που λάτρευε ο αείμνηστος Φίλιππος), ο δε βασιλιάς Κάρολος, θα βρίσκεται σήμερα στην κατοικία του στο Gloucestershire για μια μικρή ανάπαυλα, μετά τις πολυήμερες δημόσιες εμφανίσεις.


Η Daily Mail, αναφέρει πως οι Meghan και Harry ούτως ή άλλως δεν είχαν προγραμματίσει κάτι πολύ σπουδαίο για τα γενέθλια του Harry και απλά σκόπευαν να περάσουν την ημέρα στην έπαυλή τους στην Santa Barbara στις ΗΠΑ, μαζί με τα δυο παιδιά τους και λιγοστούς φίλους.



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!