GOSSIP

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Παύλος Σταματόπουλος - Δείτε τί είπε η Χρηστίδου

Η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου και ο δημοσιογράφος Παύλος Σταματόπουλος, συνδέονται εδώ και χρόνια με μια στενή φιλία και εκτός από συνεργάτες είναι και κουμπάροι.

Ωστόσο, σήμερα ο Παύλος Σταματόπουλος, απουσίαζε από την εκπομπή τους και η Σίσσυ Χρηστίδου, χωρίς να αποκαλύπτει τί ακριβώς συμβαίνει έκανε λόγο για "δύσκολες μέρες" που βιώνει ο κουμπάρος και συνεργάτης της.

«Καλημέρα σας! Χρόνια πολλά, υγεία σε όλο τον κόσμο, πάνω απ’ όλα. Να είστε χαρούμενοι, ευτυχισμένοι και κυρίως υγιείς. Θέλω να στείλω ένα μεγάλο φιλί, πριν ξεκινήσουμε, και μία μεγάλη αγκαλιά στον κουμπάρο μου, τον Παύλο Σταματόπουλο, που περνάει λίγο δύσκολες μέρες.

Να του στείλουμε όλη μας την αγάπη και την αγκαλιά μας και είμαστε δίπλα του. Και να θυμόμαστε όλοι ότι αυτό είναι το σημαντικότερο, να είμαστε καλά και να προσέχουμε τον εαυτό μας», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε επίσης: «Ο Παύλος, λοιπόν, δεν είναι σήμερα στην παρέα μας, αλλά είναι σαν να είναι μαζί μας και του στέλνουμε ένα μεγάλο φιλί και μια μεγάλη αγκαλιά και όλα να περάσουν πάρα πολύ γρήγορα».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!