GOSSIP

Έγκυος είναι η πριγκίπισσα Βεατρίκη - Το ανακοίνωσε το βρετανικό παλάτι

Πολλά γεννητούρια θα έχει φέτος το βρετανικό παλάτι, αφού πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε πως και η πριγκίπισσα Βεατρίκη, η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, είναι έγκυος και θα γεννήσει το ερχόμενο φθινόπωρο.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια περιμένει μέσα στον Ιούνιο, να γεννηθεί η κόρη των Meghan Markle και πρίγκιπα Harry (το δεύτερο παιδί τους) και τώρα έγινε γνωστό πως και η πριγκίπισσα Βεατρίκη, η οποία πέρυσι παντρεύτηκε με τον Edoardo Mapelli Mozzi, είναι επίσης έγκυος.


H 32χρονη Βεατρίκη της Υόρκης, όπως είναι ο επίσημος τίτλος της, είναι κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah και είναι 9η στη σειρά διαδοχής για το θρόνο, αλλά θα γίνει 10η στη σειρά μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού των Meghan & Harry, ενώ το παιδί που θα αποκτήσει, είτε είναι αγόρι είτε είναι κορίτσι, θα είναι 11ο στη σειρά διαδοχής για το θρόνο και θα προηγείται και σε σχέση με το γιο που απέκτησε πρόφατα η αδελφή της πριγκίπισσα Ευγενία, αφού ο σύζυγος της Βεατρίκης έχει βασιλικό τίτλο (είναι Κόμης).


«Η Πριγκίπισσα Beatrice και ο κ. Edoardo Mapelli Mozzi ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά ότι περιμένουν ένα μωρό το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους. Η Βασίλισσα έχει ενημερωθεί και οι δύο οικογένειες είναι ευχαριστημένες με τα νέα.», αναφέρεται στην ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της 32χρονης εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!