GOSSIP

Η Pamela Anderson παντρεύτηκε για πέμπτη φορά [εικόνες]

Ήδη από το πρώτο lockdown της περασμένης Άνοιξης, ακούγονταν πως η χολιγουντιανή σταρ Pamela Anderson, μετά την ακύρωση του τελευταίου γάμου της, είχε βρει τον έρωτα στην αγκαλιά του σωματοφύλακά της και τελικά οι δυο τους παντρεύτηκαν.

Θυμίζουμε πως τον Ιανουάριο του 2020 έγινε γνωστό πως η Pamela έκανε πέμπτο γάμο με τον  χολιγουντιανό παραγωγό Jon Peters, αλλά αυτός ο γάμος κράτησε μόνο 12 μέρες, στην πορεία ο γάμος ακυρώθηκε και εξελίχθηκε σε μια απίστευτη κόντρα μεταξύ των δύο πρώην συντρόφων.


Μετά από λίγους μήνες έγινε γνωστό πως η Pamela ερωτεύτηκε τον σωματοφύλακά της και πως αυτός ο έρωτας γεννήθηκε εν μέσω καραντίνας.

Και τελικά οι δυο τους παντρεύτηκαν και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι, όπως συνέβη και με τον προηγούμενο γάμο της.


Η 53χρονη Αμερικανοκαναδή ηθοποιός, παντρεύτηκε με τον Dan Hayhurst, πρώην οικοδόμο και σωματοφύλακα της Pamela, σε μια μικρή τελετή στο Βανκούβερ του Καναδά την παραμονή των Χριστουγέννων.


Μιλώντας στη DailyMailTV η Pamela είπε: «Είμαι ακριβώς εκεί που πρέπει να είμαι - στην αγκαλιά ενός άνδρα που πραγματικά με αγαπά».

H Pamela έχει κάνει δύο γάμους με τον Αμερικανό παίκτη του πόκερ Rick Salomon, ένα γάμο που κράτησε μόλις 1 χρόνο με τον μουσικό Kid Rock και ένα τριετή γάμο με τον μουσικό Tommy Lee, με τον οποίο και απέκτησε τους δυο γιους της, τον 23χρονο Dylan και τον 24χρονο Brandon


 

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!