GOSSIP

Αποκαλύφθηκε σε ποιο μέρος της Ελλάδας κάνουν διακοπές οι Beckhams

Τελικά στην Ελλάδα, βρίσκεται και η Victoria Beckham και μαζί με τον David Beckham  και τα 4 παιδιά τους απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους σε έναν προορισμό, που οι ίδιοι θέλησαν να παραμείνει κρυφός, αλλά αποκαλύφθηκε.

Αρχικά η Daily Mail, δημοσίευσε αποκλειστικές φωτογραφίες, που έδειχναν πως ο David Beckham μαζί με τους 3 γιους του (τον 21χρονο Brooklyn, τον 17χρονο Romeo και τον 15χρονο Cruz) απολάμβαναν τις ελληνικές θάλασσες, χωρίς όμως να αποκαλύπτει σε ποια τοποθεσία τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες.


Η δε Victoria ανέβασε και αυτή στα social media, φωτογραφίες που έδειχναν τον David με τους γιους του σε διακοπές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Aug 8, 2020 at 8:59am PDT


Τελικά και η Victoria είναι στην Ελλάδα (και πιθανά και η κόρη της Harper) καθώς δημοσίευμα του newsbeast.gr  αποκάλυψε πως όλη η οικογένεια Beckham, μετά την Ιταλία, κάνει διακοπές στην περιοχή της Ερμιονίδας, στο Πόρτο Χέλι.

Μαζί τους στην Ελλάδα, βρίσκεται και η αρραβωνιαστικιά του Brooklyn Beckham, η Nicola Peltz, αφού οι Beckhams ανέβασαν στα social media, μια τρυφερή φωτιγραφία με το ζευγάρι, που μόλις πριν λίγες μέρες αρραβωνιάστηκε, με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Aug 10, 2020 at 9:26am PDT

Συγκεκριμένα η διάσημη οικογένεια διαμένει στο υπερπολυτελές resort «Amanzoe» το οποίο βρίσκεται λίγο έξω από το Κρανίδι.

Το διάσημο ζευγάρι απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο και την θάλασσα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα καθώς το ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται σε απομακρυσμένη περιοχή και επιλέγεται συνήθως από πρόσωπα τα οποία διαθέτουν αρκετά χρήματα και θέλουν να αποφεύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolphin Capital Partners (@dolphin.capital) on Jul 28, 2020 at 7:37am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!