GOSSIP

Αυτές οι δυο σταρ του Beverly Hills 90210, έχουν γίνει αγνώριστες [εικόνες]

Τη δεκαετία του 90', η τηλεοπτική σειρά Beverly Hills 90210 σημείωσε παγκόσμια επιτυχία και τώρα, μερικές δεκαετίες αργότερα, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FOX ετοιμάζει μια νέα σειρά με τους ίδιους πρωταγωνιστές.

Δυστυχώς ο πρόσφατος θάνατος του ηθοποιού Luke Perry, σκόρπισε τη θλίψη στους αναρίθμητους φαν της σειράς, αλλά έφερε ξανά στο προσκήνιο, όλους τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούσαν στο Beverly Hills 90210.


Δύο από τις σταρ της σειράς, που και οι δυο θα συμμετέχουν στο remake της σειράς που ετοιμάζει το FOX, η Tori Spelling (η Ντόνα, που είναι κόρη του διάσημου παραγωγού Aaron Spelling) και η Jennie Garth (η Κέλι) έχουν γίνει φίλες και εκτός πλατό και εδώ και δεκαετίες είναι αχώριστες.


Όμως πριν λίγες μέρεw οι δύο σταρ βρέθηκαν  στο Τελ Αβίβ, για τα γυρίσματα ενός νέου διαφημιστικού σποτ, για λογαριασμό ενός fashion brand και η κοινή πόζα τους που ανέβασαν και οι δυο στο Instagram, προκάλεσε χαμό από σχόλια, αφού οι δυο ηθοποιοί δείχνουν να έχουν γίνει αγνώριστες και πολλοί σχολιάζουν πως είναι εμφανέστατες οι επεμβάσεις που έχουν κάνει στο πρόσωπό τους. Ειδικά δε η 47χρονη Garth, πραγματικά δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά εικόνα της.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennie (@jenniegarth) on Apr 1, 2019 at 4:59am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!