GOSSIP

Τελικά η μαμά της Meghan Markle δεν θα κάνει Χριστούγεννα με τη κόρη της

Τις τελευταίες μέρες πολλά media αναφέρουν πως η μητέρα της Meghan Markle, αρνήθηκε την πρόσκληση της βασίλισσας Ελισάβετ να περάσει τα Χριστούγεννα, μαζί με τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Όμως τελικά τι ισχύει;

Θυμίζουμε πως αρχικά, πριν λίγους μήνες, είχε γραφτεί πως η βασίλισσα έκανε μια μεγάλη τιμή στη Δούκισσα του Σάσεξ καλώντας τη μητέρα της να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με τη βρετανική βασιλική οικογένεια.


Τότε είχε γραφτεί πως η βασίλισσα έκανε αυτή την εξαίρεση (για παράδειγμα δεν έχει καλέσει ποτέ τους γονείς της Kate Middleton στις γιορτές) επειδή η Meghan Markle, δεν έχει άλλους συγγενείς στην Αγγλία.
Όμως τώρα έγινε γνωστό πως η Doria Ragland δεν θα είναι μαζί με την κόρη της τα Χριστούγεννα και κάποιοι έγραψαν πως απέρριψε την πρόσκληση της βασίλισσας.


Βέβαια, δημοσιογράφοι που ασχολούνται με τα θέματα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αναφέρουν πως το πιο πιθανό είναι να μην είχε γίνει ποτέ επίσημη πρόσκληση από το Παλάτι στη Doria και αποκλείουν το σενάριο, να έγινε η πρόσκληση (που θεωρείται μεγάλη τιμή από τη βασίλισσα) και να την απέρριψε η Doria.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!