GOOD LIFE

Ο πρωταγωνιστής του Walking Dead διασώζει πρόσφυγες στην Λέσβο [εικόνες]

Το κοινό τον γνώρισε ως τον κακό κυβερνήτη στην δημοφιλή σειρά Walking Dead όμως ο ηθοποιός David Morrissey απέδειξε πως στην πραγματική ζωή έχει μεγάλη καρδιά.

Για την "τέλεια καταιγίδα" έκανε λόγο ο διάσημος ηθοποιός που είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ στην Λέσβο και δει από κοντά τον άνισο αγώνα που δίνουν οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών και οι μετανάστες με μια αδιέξοδη κατάσταση. «Από τη μία πλευρά, βλέπεις πρόσφυγες να στέκονται σε ουρές για να καταγραφεί το όνομά τους και από την άλλη βλέπεις Έλληνες να περιμένουν σε ουρές στα ATM για να σηκώσουν 60 ευρώ τη μέρα. Είναι η τέλεια καταιγίδα», είπε ο Morrissey στην Daily Mail.
Ο γωστός ηθοποιόςόχι μόνο επιβιβάστκε στο σκάφος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για να βοηθήσει στην διάσωση μεταναστών από ένα σκάφος το οποίο έπλεε ακυβέρνητο στη Μεσόγειο για 10 ώρες, αλλά βοήθησε το διήμερο που έμεινε στη Λέσβο πολλούς μετανάστες και κατάλαβε πως στην πλειοψηφία τους πρόκειται για πρόσφυγες που προσπαθούν να γλυτώσουν από τις φρικαλεότητες στη Συρία και την επέλαση του Ισλαμικού Κράτους.
«Πρέπει να ανοίξουμε επιτέλους τα μάτια μας. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα ζοφερή. Έχουμε ξαναδεί τέτοιες εικόνες στο παρελθόν, π.χ. σε λιμούς ανά τον κόσμο. Όμως αυτή είναι η δική μας κρίση. Συμβαίνει εδώ και τώρα», είπε ο ηθοποιός.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!