GOSSIP

Γιατί η Keira Knightley θύμωσε με την Kate Middleton;

Σε ένα κείμενο που πρόσφατα δημοσιεύτηκε, η διάσημη Βρετανίδα ηθοποιός Keira Knightley κάνει μια σφοδρή επίθεση στην Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Τι όμως είναι αυτό που έκανε η Kate Middleton και εξόργισε τόσο τη γνωστή ηθοποιό; 


Είναι κάτι που συνέβη το 2015, όταν η Keira έφερε στον κόσμο την κόρη της Edie. Μια μέρα μετά την γέννηση της κόρης της Keira Knightley, η Kate Middleton γέννησε την πριγκίπισσα Charlotte και αυτό που ενόχλησε την Keira, ήταν η αψεγάδιαστη δημόσια εμφάνιση που έκανε η Kate με την κόρη της αγκαλιά λίγες ώρες μετά τον τοκετό.


Η Keira σε μια επιστολή της με τον τίτλο "Το αδύναμο φύλο" που δημοσιεύτηκε σε μια νέα φεμινιστική συλλογή με δοκίμια που φέρει τον τίτλο "Feminists Don't Wear Pink (And Other Lies)" (οι φεμινίστριες δεν φορούν ροζ και άλλα ψέματα), μιλά για τη δική της εμπειρία από τη γέννα και επιτίθεται ανοιχτά στην Kate Middleton, γράφοντας, μεταξύ άλλων, πως όλοι την είδαν στις τηλεοράσεις να στέκεται 7 ώρες μετά τη γέννα, με ψηλά τακούνια  και μακιγιάζ και να κρύβει τον πόνο και να κάθεται να την φωτογραφίζουν άντρες φωτογράφοι.

Η ίδια δε η Keira περιγράφει με πολύ γλαφυρό τρόπο το πόσο πραγματικά υπέφερε στη γέννα και αφού απαριθμεί όλα τα φρικτά πράγματα που συνοδεύουν στην πραγματικότητα μια γέννα  (εμετός, πόνος,  αίμα, ράμματα...κ.λπ) και εξηγεί πως ο τοκετός θυμίζει πεδίο μάχης καταλήγει "Και εγώ είμαι αυτή που ανήκει στο αδύναμο φύλο;".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!