GOSSIP

Έξαλλη έγινε χολιγουντιανή σταρ όταν της είπαν πως είναι πολύ γριά για τον άντρα της

Η διάσημη ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια Kelly Ripa έδωσε μια αποστομωτική απάντηση σε κάποιο τρολ του Διαδικτύου που τόλμησε να σχολιάσει πως η σταρ είναι πολύ γριά για να είναι πλάι στον επίσης διάσημο ηθοποιό σύζυγό της Mark Consuelos.

H Kelly έγινε αρχικά διάσημη μέσα από τη δημοφιλή τηλεοπτική σαπουνόπερα All My Children και σήμερα έχει τη δική της πρωινή τηλεοπτική εκπομπή Live! with Kelly and Ryan.


Και από το 1996 είναι παντρεμένη με τον ισπανικής καταγωγής ηθοποιό Mark Consuelos, που τώρα πρωταγωνιστεί στη σειρά Riverdale του Netflix και  μαζί έχουν αποκτήσει και τρία παιδιά.


Πρόσφατα ο Mark ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του που τον δείχνει να κρατά μια κάρτα με το μήνυμα της καμπάνιας  #HeForShe καθώς θέλησε να δείξει πως στηρίζει τη σύζυγό του και την καμπάνια που διεκδικεί να καταργηθούν οι ανισότητες μεταξύ αντρών και γυναικών και ειδικότερα να αρχίσουν οι γυναίκες να αμείβονται το  ίδιο με τους άντρες όταν κάνουν αντίστοιχες δουλειές.

 

Όμως κάποιο τρολ του διαδικτύου σχολίασε κάτω από αυτό το ποστ πως η Kelly (η οποία να σημειωθεί πως είναι συνομήλικη με τον σύζυγό της, αφού και οι δυο είναι 47 ετών) δείχνει πολύ γριά και θα πρέπει να αφήσει τον Mark.


Και η Kelly Ripa προφανώς έγινε έξαλλη και πρόσεξε πως υπήρχε ένα λάθος στο κακόβουλο σχόλιο (αντί για too old έγραφε to old) και έσπευσε να απαντήσει την πικρόχολη γυναίκα που έκανε αυτό το άσχημο σχόλιο γράφοντας πως "γλυκιά μου πρέπει να μάθεις να γράφεις σωστά τη λέξη too (πολύ)".


Και συνέχισε δίνοντάς της ένα παράδειγμα με τη σωστή χρήση της λέξης "... όπως είσαι πολύ ηλίθια για να είσαι με το νεαρό και όμορφο άντρα μου" έγραψε και κατέληξε στο ακόλουθο υστερόγραφο  "Επίσης ανόητη να ξέρεις πως του αρέσει η σωστή γραμματική".
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!