GOSSIP

Μετά τον πριγκιπικό γάμο πολλές θέλουν να παντρευτούν αυτόν τον εργένη

Για χρόνια ο πρίγκιπας Harry ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους, γαλαζοαίματους εργένηδες στον κόσμο, αλλά τώρα που νοικοκυρεύτηκε, πολλές εντόπισαν μεταξύ των καλεσμένων στον πρόσφατο πριγκιπικό γάμο, έναν άλλο σέξι αριστοκράτη που είναι ακόμα εργένης.

Ο λόγος για τον Louis Frederick John Spencer, που είναι ανιψιός της αείμνηστης Νταϊάνα (και ξάδελφος του Harry).


Ο 24χρονος Louis πήγε στον γάμο του ξαδέλφου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle συνοδευόμενος από τη μητέρα του Victoria Aitken, και δύο από τις αδελφές του (έχει συνολικά 4) τις Lady Eliza Spencer και Lady Kitty Spencer και δεν πέρασε απαρατήρητος, αφού ήταν ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες στο γάμο!


Βέβαια ο Louis δεν είναι επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας (τυπικά δεν είναι... γαλαζοαίματος), ανήκει όμως στη βρετανική αριστοκρατία καθώς έχει τον τίτλο του Υποκόμη του Althorp.
Και τώρα έχει γίνει ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες στον κόσμο, καθώς πολλές τον... πρόσεξαν στο γάμο της χρονιάς.


Όποια δεν τον παντρευτεί θα μένει στο σπίτι του πατέρα του Louis, του Δούκα Spencer (ο αδελφός της Νταϊάνα) το περίφημο Althrop, ένα εντυπωσιακό βρετανικό αρχοντικό, ενώ κάποια στιγμή ο Louis θα κληρονομήσει τον τίτλο του πατέρα του (ως μοναχογιός) και άρα η γυναίκα του θα είναι Κόμισσα!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!