GOSSIP

Πως είναι να φιλάς τον Ντάνο; Τι απαντά η γυναίκα που το έζησε;

Η συμπρωταγωνίστρια του Γιώργου Αγγελόπουλου Ελεωνόρα Αντωνιάδου είχε την ευκαιρία να μοιραστεί ένα τηλεοπτικό φιλί με τον Ντάνο και μίλησε για αυτό.

Στο τηλεοπτικό σήριαλ Τατουάζ η Ελεωνόρα μοιράστηκε ένα ερωτικό φιλί με τον Ντάνο. Δείτε πως περιέγραψε σε μια πρόσφατη συνέντευξή της την εμπειρία της: "Στην αρχή γελάσαμε πολύ γιατί ήταν το πρώτο του τηλεοπτικό φιλί. Οπότε, επειδή δεν είχε σχετική εμπειρία ρωτούσε πώς ακριβώς γίνεται όλο αυτό στην τηλεόραση για να είναι ενημερωμένος. Ο Γιώργος έχει αυτό το καλό. Όταν δεν ξέρει κάτι, ρωτάει. Περπατήσαμε, λοιπόν, εκεί στις πέτρες, τα πόδια μας πονούσαν, ο Αντρέας μας έδινε οδηγίες και το φιλί βγήκε αβίαστα. Ο Γιώργος, πάντως, είναι πάρα πολύ προστατευτικός σαν άνθρωπος και πρόσεχε να μη ρίξει το βάρος του πάνω μου, γι’ αυτό και στήριζε όλο του το σώμα στον αέρα με τα χέρια του. Όσο για την ερώτηση “πώς φιλάει ο Ντάνος” πραγματικά δεν ξέρω τι να απαντήσω.  Σαν άνθρωπος φιλάει".

Παράλληλα απάντησε και για τα όσα γράφονται για δήθεν ερωτική σχέση τους: "Δεν ξέρω πώς ξεκινούν όλες αυτές η φήμες. Ας πούμε, στο Instagram φτιάχνουν λογαριασμούς που μία υποστηρίζουν ότι ο Ντάνος τα έχει με την Κατερίνα Γερονικολού, μία ότι τα έχει με εμένα. Το σίγουρο είναι ότι αυτές οι ιστορίες δεν ισχύουν. Για να είμαι ειλικρινής, επειδή δεν είμαι πολύ του γυμναστηρίου με τρομάζει ένα τόσο γραμμωμένο σώμα. Είναι όμως γεγονός ότι ο Ντάνος είναι ένας γοητευτικός άντρας και έχει ένα θεϊκό σώμα. Γούστα είναι αυτά".

Και στους επικριτές του Γιώργου Αγγελόπουλου που τον κατηγορούν για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική είπε: "Δεν είναι ο πρώτος μη ηθοποιός που παίζει στην τηλεόραση. Αν πήγαινε να παίξει κατευθείαν στο θέατρο και ήταν φίλος μου θα τον συμβούλευα να μην το κάνει γιατί μπορεί να εκτεθεί. Στην τηλεόραση όμως νομίζω ότι είναι αξιοπρεπέστατος, ταπεινός και διαβάζει πολύ. Ποτέ δεν μπήκε στη σειρά με ψωνίστικο στιλ. Οπότε ας μην πέφτουμε να τον φάμε."

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!