GOSSIP

H Miley Cyrus ετοιμάζεται να παντρευτεί;

Νέα δημοσιεύματα θέλουν τη διάσημη τραγουδίστρια Miley Cyrus να ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα.

Το Entertainment επικαλείται πηγή από το φιλικό κύκλο της Miley και του συντρόφου της και διάσημου ηθοποιού (τον απολαύσαμε στα Hunger Games) Lia Hemsworth και αναφέρει πως η Miley έχει ήδη ξεκινήσει τα πλάνα για τον γάμο της και ασχολείται με πολλές λεπτομέρειες.


Βέβαια θυμίζουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε πως αυτοί οι δυο παντρεύονται. Μάλιστα η πηγή του ET αναφέρει πως και η Miley και ο Liam συχνά κάνουν πλάκα με όλη αυτή τη φημολογία για το γάμο τους και γενικότερα τη σχέση τους (οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν) και λένε αστειευόμενοι πως όταν τελικά θα παντρευτούν κανένας δεν θα τους πιστέψει.


Η ίδια πηγή αναφέρει πως λόγω του προηγούμενου χωρισμού τους είναι και οι δυο κάπως διστακτικοί να πάρουν την μεγάλη απόφαση να παντρευτούν, αλλά πως τώρα η σχέση τους έχει ωριμάσει και είναι έτοιμοι να κάνουν το γάμο τους. Μάλιστα η πηγή συμπληρώνει πως η Miley δεν ανακοινώνει τίποτα και είναι μυστικοπαθής με το συγκεκριμένο θέμα και πως μόνο οι φίλοι τους γνωρίζουν πως το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί και πως ο γάμος θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο και εντελώς αναπάντεχα "θα το μάθουν τελευταία στιγμή και οι φίλοι τους" λέει η πηγή.


Το μέλλον θα δείξει αν τελικά αυτοί οι δυο θα παντρευτούν.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!