GOSSIP

Η Aniston επικοινωνούσε συχνά με τον Brad Pitt τους τελευταίους μήνες;

Με το που έσκασε η είδηση - βόμβα πως η Jennifer Aniston χωρίζει με το σύζυγό της Justin Theroux πολλοί θυμήθηκαν τον πρώην σύζυγο της Jennifer, το δημοφιλή ηθοποιό Brad Pitt.

Μάλιστα χιλιάδες άρχισαν να δηλώνουν στα social media πως θέλουν να τους δουν να σμίγουν ξανά, αφού τώρα είναι και οι δυο τους ελεύθεροι, ενώ άλλοι επιμένουν πως η Jennifer δεν πρέπει να τα ξαναβρεί με τον Brad που στην ουσία την παράτησε και διέλυσε το γάμο τους για τα μάτια της Angelina Jolie.


Ωστόσο ποια είναι η πραγματική σχέση της η 49χρονης πλέον Jennifer με τον 56χρονο Brad;
Θυμίζουμε πως οι δυο τους ήταν παντρεμένοι για 5 χρόνια και χώρισαν το 2005 όταν ο Brad Pitt γνώρισε την Jolie.


Τώρα η παρουσιάστρια του Entertainent Tonight,  Nancy O'Dell, μίλησε στη Mirror και αποκάλυψε πως όλα αυτά τα χρόνια η Aniston είχε διατηρήσει φιλικές σχέσεις με τον Brad και παραδέχτηκε πως τους τελευταίους 15 μήνες η επικοινωνία μεταξύ τους ήταν πιο συχνή, όμως ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε κάτι το ερωτικό.


Βέβαια μπορεί να ξεκαθάρισε και να δήλωσε ρητά πως η Aniston και ο Pitt δεν είχαν ερωτική σχέση αλλά πρόσθεσε πως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα φέρει το μέλλον.
Πάντως ο επίσημος εκπρόσωπος της Aniston απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την φημολογούμενη σχέση της Ainston και του Pitt τους τελευταίους μήνες είπε πως πρόκειται για κύημα της φαντασίας των media.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!