GOSSIP

Τα Όσκαρ "σνόμπαραν" την Wonder Woman" και η Gal απάντησε

Η ταινία Wonder Woman μπορεί να σημείωσε αναπάντεχα μεγάλες εισπράξεις σε όλο τον πλανήτη και να πήρε καλές κριτικές, αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει ούτε μία υποψηφιότητα στα Όσκαρ.

Και όπως αναφέρει το περιοδικό Time, αυτό δεν άρεσε σε πολλούς φαν της ταινίας, η οποία για πρώτη φορά αποθέωνε μια γυναίκα - ηρωίδα και μάλιστα είχε μια γυναίκα (την Patty Jenkins) να υπογράφει τη σκηνοθεσία.


Και πολλοί έσπευσαν να κατακρίνουν το "σνομπάρισμα" της Ακαδημίας στην εν λόγω ταινία. Γιατί μπορεί να είναι γεγονός πως δεν βλέπουμε συχνά ταινίες που βασίζονται σε κόμικς να διεκδικούν ένα Όσκαρ, ωστόσο κατά καιρούς αντίστοιχα φιλμ που μάλιστα δεν έχουν αποσπάσει καλές κριτικές όπως το Suicide Squad έχουν προταθεί για Όσκαρ.


Η ίδια η πρωταγωνίστρια της ταινίας Gal Gadot, ρωτήθηκε από το Entertainment για το πως νιώθει για όλο αυτό και με ταπεινότητα απάντησε πως την ενθουσίασε η αντίδραση του κόσμου που δείχνει πόσο αγάπησαν αυτή την ταινία και εξήγησε πως δεν έκαναν την ταινία για να πάρουν Όσκαρ και πως θα πρέπει να παραμείνουν ταπεινοί και ευγνώμονες για την επιτυχία τους. 


Βέβαια πρόσθεσε πως ίσως πάρουν κάποιο Όσκαρ με την επόμενη Wonder Woman ταινία.

Και μετά από αυτή την απάντηση πολλοί σχολιάζουν πως η όμορφη πρωταγωνίστρια με καταγωγή από το Ισραήλ θα πρέπει να πάρει... Όσκαρ ταπεινότητας!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!