GOOD LIFE

Μήπως το ταίρι σας, σάς απατά στο Διαδίκτυο; Δείτε πώς θα το καταλάβετε

Το cyber sex έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και πολλοί κάνουν λόγο ακόμα και για εθισμό ανθρώπων στην ερωτική ζωή μέσω social media.

Και ενώ οι έρευνες επιβεβαιώνουν πως διαρκώς αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων (τόσο ανδρών όσο και γυναικών) που ομολογούν πως έχουν κάνει διαδικτυακό σεξ με αγνώστους και έχουν ανταλλάξει ερωτικά μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο στα social media, τόσο φουντώνει και η συζήτηση για το αν το διαδικτυακό σεξ θεωρείται απιστία ή όχι.


Όπως και να έχει σίγουρα οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν πως θα ήθελαν να ξέρουν αν το ταίρι τους κάνει cyber sex με κάποιο άλλο πρόσωπο.

Αυτά είναι τα ύποπτα σημάδια που πρέπει να προσέξεις και προδίδουν πως ίσως συμβαίνει κάτι τέτοιο.
 

1. Περνάει αρκετό χρόνο στον υπολογιστή και στα social media: Αν κάθεται περισσότερες ώρες στη δουλειά ή τον/ την βλέπετε συνέχεια με το κινητό στο χέρι τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά.  

2. Το σεξ έχει μειωθεί ή έχει γίνει πιο ωμό: Αρκετοί άντρες όταν βλέπουν ταινίες πορνό ή κάνουν cyber sex γίνονται πιο ωμοί στις σεξουαλικές τους συνευρέσεις και ζητάνε από τη σύντροφο τους διάφορα περίεργα πράγματα. Επίσης, μπορεί ο/η σύντροφός σας να έχει αναπτύξει μια προτίμηση στην αυτοϊκανοποίηση.

3. Αλλαγή στη συμπεριφορά του/της: Ίσως να έχεις παρατηρήσει κάποια αλλαγή στο χαρακτήρα του/της. Να μην σου δίνει μεγάλη σημασία όταν μιλάτε ή να έχει περισσότερα νεύρα απ' ότι στο παρελθόν.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!