GOSSIP

Δείτε τι είπε η μαμά του Justin Bieber για τη Selena Gomez

Ο διάσημος τραγουδιστής Justin Bieber έχει ήδη συστήσει την Selena Gomez στη μαμά του και αυτή με τη σειρά της μίλησε για τη φημολογούμενη ερωτική σύντροφο του γιου της.

Η μητέρα του Bieber, είναι η Pattie Mallette, η οποία πρόσφατα συνόδεψε το γιο της σε φιλανθρωπικό γκαλά και μίλησε στο περιοδικό People των ΗΠΑ, όπου φυσικά της ζητήθηκε να σχολιάσει το φημολογούμενο δεσμό του Justin και της ηθοποιού και πασίγνωστης τραγουδίστριας Selena Gomez.


H μαμά του Justin αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες για το δεσμό του γιου της λέγοντας " Δεν μπορώ να μιλήσω για τη σχέση τους, αυτά είναι δική τους υπόθεση" αλλά παραδέχτηκε πως έχει γνωρίσει τη Selena και μάλιστα την χαρακτήρισε μονάκριβη και πρόσθεσε πως την αγαπά πολύ και πως έχει αναπτύξει μαζί της έναν πολύ ιδιαίτερο δεσμό.


Και φυσικά αυτές οι δηλώσεις της μαμάς του Justin έκανε πολλούς να θεωρούν πως όχι μόνο ισχύουν όλες οι φήμες για δεσμό του Justin και της Selena, αλλά και πως σύντομα δεν αποκλείεται να ακούσουμε και αναγγελία γάμου!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!