GOSSIP

H Khloe με μια τσάντα προσπαθεί να κρύψει τη κοιλίτσα της [εικόνες]

Ακόμα κανείς δεν ξέρει αν τελικά η Khloe Kardashian είναι όντως έγκυος και η ίδια συνεχίζει να τηρεί σιγή ιχθύος και να μην επιβεβαιώνει τις φήμες.

Οι παπαράτσι πλέον την ακολουθούν σε κάθε της βήμα (όχι πως δεν το έκαναν και πριν αλλά τώρα πραγματικά την καταδιώκουν παντού) καθώς προσπαθούν να πάρουν ένα πλάνο που να δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα, καθώς πολλοί πιστεύουν πως τα παραπανίσια κιλάκια που εμφανίζεται πως έχει πάρει η διάσημη τηλεπερσόνα οφείλονται σε εγκυμοσύνη. Φυσικά και η ίδια πετάει σπόντες πως περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της και διάσημο μπασκετμπολίστα Tristan Thompson.


Τώρα οι παπαράτσι εντόπισαν την 33χρονη Khloe στο αεροδρόμιο LAX του Λος Άντζελες και η Khloe για μια ακόμη φορά, φορούσε ριχτά και σκούρα ρούχα, ενώ φρόντιζε να κρύβει διαρκώς την κοιλιά της από τα φλας των παπαράτσι με το να κρατάει μια μεγάλη (και πανάκριβη) τσάντα Birkin του οίκου Hermes.


Πάντως άλλες φωτογραφίες της από το πρόσφατο πάρτι για την παρουσίαση του νέου αρώματος της αδελφής της Kim, δείχνουν πως η Khloe όντως έχει φουσκωμένη κοιλίτσα και ας την κρύβει με ένα iversized σακάκι.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!