GOSSIP

Γιατί έχουμε καιρό να δούμε μαζί τον πρίγκιπα Harry και την Meghan;

Για μια ακόμη φορά ο πρίγκιπας Χάρι έκανε μια δημόσια εμφάνιση χωρίς να έχει στο πλευρό του την εκλεκτή της καρδιάς του, τη διάσημη ηθοποιό Meghan Markle.

O 33χρονος πρίγκιπας έδωσε το παρόν σε επίσημη εκδήλωση μνήμης των θυμάτων πολέμου, η οποία έγινε στοField of Remembrance στο Westminster Abbey του Λονδίνου και όλοι παρατήρησαν πως και πάλι δεν τον συνόδευε η Meghan Markle.


Και η αλήθεια είναι πως από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχουμε να δούμε κοινή εμφάνιση του ζεύγους σε κάποια επίσημη εκδήλωση (τότε τους είχαμε δει στον αγώνα τένις στο πλαίσιο των Αγώνων Invictus) και αρκετοί αναρωτιούνται αν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος που συμβαίνει αυτό.


Την ίδια απορία είχε και ένας βετεράνος στρατιωτικός που υπηρέτησε στο Αφγανιστάν, ο 33χρονος Matt Weston, ο οποίος, σύμφωνα με γνωστό περιοδικό, συνομίλησε με τον πρίγκιπα Χάρι και τον ρώτησε γιατί δεν έχει μαζί του την Meghan.


Και προς δική του έκπληξη ο πρίγκιπας όχι μόνο δεν νευρίασε ή δεν θεώρησε αδιάκριτη την ερώτησή του, αλλά αστειευόμενος είπε πως δεν μπορεί να εμφανίσει τη Meghan σε κάποια επίσημη δημόσια εκδήλωση γιατί "δεν μπορει να την κρύψει πουθενά!" .


Και φυσικά μπορεί να αστειεύεται αλλά είναι γεγονός πως τους τελευταίους μήνες τα media και οι παπαράτσι καταδιώκουν το διάσημο ζευγάρι παντού και πολλοί κάνουν συγκρίσεις με την μανία που είχαν οι παπαράτσι και με τη αείμνηστη μητέρα του Χάρι την πριγκίπισσα Νταϊάνα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!