GOSSIP

Έγκυος και η Kourtney Kardashian;

Είναι έγκυος και η Kourtney Kardashian; Το Instagram post του φίλου της που επιβεβαιώνει την είδηση.

Ο Younes Bendjima επιβεβαίωσε πως ΚΑΙ η Kourtney Kardashian είναι έγκυος ή το περίεργο αυτό post του είχε κάποια άλλη σημασία; Πριν από μία εβδομάδα το Life&Style μετέδωσε πως η μεγάλη αδερφή των Kardashian/Jenner είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της και μάλλον ο νεαρός φίλος της επιβεβαίωσε τα χαρμόσυνα αυτά νέα στο προσωπικό του account στο Instagram (δες στο βίντεο παρακάτω).

Μετά την Kim, την Khloe και την Kylie Jenner και η μεγάλη αδερφή τους φαίνεται πως θα γίνει ξανά μανούλα. Ή τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί ο 24χρονος σύντροφος της ο οποίος ανέβασε ένα πολύ μυστηριώδες Instagram story. Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός δημιούργησε μία δημοσκόπηση στην οποία έγραψε:

«Μερικές φορές πρέπει να κρατάς τα καλά νέα για τον εαυτό σου. Με καταλαβαίνετε;», και είχε δώσει ως απαντήσεις «ναι» και «όχι». Όπως καταλαβαίνεις όλοι οι fans του ζευγαριού -και μη- αμέσως πείστηκαν πως η Kourtney περιμένει τέταρτο παιδί και όχι άδικα μιας και εδώ και πολύ καιρό έχει πει πως θέλει να κάνει ένα ακόμη παιδί.

Πηγή: queen.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!