GOSSIP

Hugh Hefner: Η 30χρονη χήρα του δεν θα πάρει τίποτα από την κληρονομιά-Δείτε γιατί

Μπορεί ο Hugh Hefner να έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 91 ετών, αφήνοντας πίσω του περιουσία που «αγγίζει» τα 43 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο, η 30χρονη χήρα του δεν θα πάρει μερίδιο από την κληρονομιά.

Η τρίτη και τελευταία σύζυγος του ιδρυτή του Playboy ήταν η πρώην Playmate Crystal Harris, με την οποία παντρεύτηκε το 2012, δύο χρόνια μετά το διαζύγιο του από την, επίσης Playmate, Cimberley Conrad, με την οποία απέκτησε δύο από τα τέσσερα παιδιά του. Μάλιστα, ο γάμος τους υπήρξε επεισοδιακός, καθώς επρόκειτο αρχικά να γίνει το 2011, αλλά η Harris τον ματαίωσε πέντε ημέρες νωρίτερα, ενώ είχε ντροπιάσει τον μετέπειτα σύζυγό της δηλώνοντας πως είχαν κάνει σεξ μόνο μία φορά και η πράξη διήρκεσε μόλις δύο δευτερόλεπτα!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, ο Hefner και η Harris είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο και εκείνος δεν την προσέθεσε ποτέ στην διαθήκη του, ενώ η πρώην Playmate είχε επιφορτιστεί με το να τον φροντίζει μέχρι τον θάνατό του.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι είναι οι κληρονόμοι του αυτοδημιούργητου εκατομμυριούχου, δημοσίευμα του US Weekly το 2013 ανέφερε πως έχει ορίσει ως κληρονόμους του τα τέσσερα παιδιά του, ενώ χρήματα θα πάνε στο πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, το οποίο φιλοξενεί οπτικοακουστικό αρχείο που φέρει το όνομά του, αλλά και φιλανθρωπικά ιδρύματα τα οποία στήριζε οικονομικά κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!