GOSSIP

H Meghan Markle δηλώνει ξετρελαμένη με τον πρίγκιπα Harry [εικόνες]

Για πρώτη φορά, η διάσημη αμερικανίδα ηθοποιός, σπάει τη σιωπή της και εξομολογείται δημόσια τον έρωτά της για τον πρίγκιπα Harry φουντώνοντας τις φήμες που κάνουν λόγο για αρραβώνα.

Η 36χρονη πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Suits, φιγουράρει στο εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου του περιοδικού Vanity Fair, και παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη όπου για πρώτη φορά μιλάει ανοιχτά για το δεσμό της με τον Βρετανό πρίγκιπα.


Μιλώντας στο δημοσιογράφο Sam Kashner, η Meghan επιβεβαίωσε για πρώτη φορά το δεσμό της λέγοντας "Είμαστε ζευγάρι, είμαστε ερωτευμένοι και είμαι σίγουρη πως κάποια στιγμή θα πρέπει να βγούμε μπροστά και να πούμε τις ιστορίες μας αλλά ελίζω πως ο κόσμος θα καταλάβει πως τώρα είναι η δική μας εποχή" και συνέχισε με το να εξηγεί πως θέλουν να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους να έχουν προσωπική ζωή.

Παράλληλα παραδέχτηκε πως πολλά άλλαξαν στη ζωή της από όταν πέρυσι μαθεύτηκε ο δεσμός της με τον Harry και μιλώντας για τη φρενίτιδα που προκάλεσε στα media είπε "Είναι μία πρόκληση" και πρόσθεσε πως έχει την υποστήριξη του συντρόφου της και καταλήγει "Στο τέλος της ημέρας απλά είμαστε χαρούμενοι και ερωτευμένοι".

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!