GOSSIP

Ο George Clooney έκανε την πιο γλυκιά δήλωση για την κόρη του και την Amal

Το ζεύγος Clooney κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα και να μονοπωλήσει το εδιαφέρον τις πρώτες μέρες του φετινού 74ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Ο Geroge Clooney που ως σκηνοθέτης συμμετέχει στο φεστιβάλ με το φιλμ Suburbicon, έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του σε κόκκινο χαλί μαζί με την Amal μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους και όλα τα φλας στράφηκαν πάνω τους.


Παράλληλα ο εμφανέστατα ευδιάθετος George δέχτηκε να μιλήσει για τη ζωή του ως πατέρας και σε συνέντευξή του από τη Βενετία, που παραχώρησε στο Entertainment Tonight, αποκάλυψε πως έγινε η επιλογή των ονομάτων των δίδυμων (Ella και Alexamder) και είπε π[ως αλά δεν ήθελαν τα παιδιά τους να έχουν "ανόητα ονόματα" και εξηγεί "Ξέρουμε πως αυτά τα παιδιά θα τα παρακολουθεί πολύς κόσμος και κάθε τους κίνηση θα δέχεται συχνά κριτική. Έτσι σκεφτήκαμε να τους δώσουμε νορμάλ ονόματα" και προσθέτει "Δεν είχαμε καμιά μεγάλη έμπνευση όπως ο Μέγας Αλέξανδος ή η Έλλα Φιτζέραλντ !". 

 


Επίσης είπε πως τα δύο του παιδιά από πολύ νωίς έχουν αρχίσει να δείχνουν πως έχουν το δικό τους χαρακτήρα και εξήγησε πως ο γιος του ο Alexander από τώρα συμπεριφέρεται σαν... αλητάκος, ενώ αντίθετα για την κόρη του Ella, είπε πως έχει πολύ φινέτσα και κομψότητα και πως "είναι όλο μάτια" και πρόσθεσε "Δόξα τω Θεώ μοιάζει στην Amal!" 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!