GOOD LIFE

Σε ποιά ηλικία θεωρείσαι πολύ μεγάλος/η για να κάνεις clubbing;

Μια πρόσφατη έρευνα έρχεται να δώσει απάντηση σε ένα ερώτημα που απασχολεί αρκετούς. Υπάρχει ηλικία που μετά από αυτή θεωρείσαι πολύ μεγάλος/η για να τρέχεις στα clubs και τα bars; Η έρευνα λέει πως ναι, υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο όριο ηλικίας.

Η έρευνα έγινε στη Μεγάλη Βρετανία για λογαριασμό της εταιρείας Currys PC World και αποκάλυψε πως η ηλικία των 37 θεωρείται πως είναι αυτή η ηλικία που άμα την υπερβεί κανείς είναι πολύ μεγάλος/η για να κάνει clubbing.


Σύμφωνα με την έρευνα όσοι έχουν γεννηθεί πριν το 1980 είναι πολύ μεγάλοι για clubbing . Μάλιστα ένα 37% από αυτούς που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν πως δεν υπάρχει τίποτα πιο "τραγικό" από το θέαμα 40ρηδων, 50ρηδων και 60ρηδων να διασκεδάζουν σε μπαρ και σε κλαμπ δίπλα σε εφήβους και 20άρηδες.

Η ίδια έρευνα αποκάλυψε πως οι περισσότεροι θεωρούν πως μετά την ηλικία των 31 αρχίζουν να προτιμούν να κάθονται σπίτι από το να βγαίνουν έξω.

Και τί κάνουν όσοι μένουν σπίτι; Το 46% είπε πως προτιμά να βλέπει ταινίες και τηλεοπτικές σειρές στη τηλεόραση ή on line, ενώ το 14% δήλωσε πως προτιμά να χαζεύει στο Facebook και ένα 37% είπε πως προτιμά τα social media γενικότερα από μια βραδυνή έξοδο σε bar ή club.

Τέλος η έρευνα αποκάλυψε και για ποιούς λόγους κάποιοι δεν θέλουν μετά από μια ηλικία να βγαίνουν έξω, με τις δημοφιλέστερες απαντήσεις να είναι το υψηλό χρηματικό κόστος αλλά και το γεγονός πως δεν αντέχουν το hangover, ενώ αναφέρθηκαν και απαντήσεις όπως "βαριέμαι να ντυθώ", "δεν έχω πού να αφήσω τα παιδιά" και ένα 14% των γυναικών είπε πως δεν βγαίνει γιατί δεν αντέχει τον πόνο από τα τακούνια.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!