GOSSIP

Ο Cristiano Ronaldo θα αποκτήσει και τέταρτο παιδί;

Φουντώνουν ξανά οι φήμες πως ο άσσος του ποδοσφαίρου Cristiano Ronaldo θα γίνει πατέρας και μάλιστα για τέταρτη φορά.

Πριν από λίγες μέρες εκπομπή σε τηλεοπτικό κανάλι στην πατρίδα του Cristiano την Πορτογαλία, είχε καλεσμένη την αδελφή του Ronaldo, τη  Katia και εκεί είχε ακουστεί πως ο διάσημος ποδοσφαιριστής έχει αποκτήσει δίδυμα παιδιά με παρένθετη μητέρα.


Μάλιστα ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των παιδιών (o Mateo  και η Eva) και η Katia δεν είχε αρνηθεί τίποτα και είχε απαντήσει με ένα αινιγματικό "ίσως" αλλά ο γιος της Dinis είχε πει πως όντως η είδηση αληθεύει και η μητέρα του έσπευσε να πει πως ο γιος της δεν ξέρει τί λέει.


Τώρα λίγες μέρες αργότερα εφημερίδα στη Πορτογαλία αναφέρει σε δημοσίευμά της πως ο Cristiano περιμένει και άλλο παιδί, καθώς η σύντροφός του, η 23χρονη Georgina Rodríguez, είναι 5 μηνών έγκυος. Μάλιστα το δημοσίευμα επικαλείται πηγές από τον φιλικό κύκλο του 32χρονου ποδοσφαιριστή που αναφέρουν πως το ζευγάρι είναι ενθουσιασμένο με την επερχόμενη άφιξη του μωρού και πως όλοι στην οικογένεια του Cristiano λατρεύουν την Georgina.


Τα πρώτα σενάρια για εγκυμοσύνη της Georgina είχαν ακουστεί τον Μάιο όταν ο Cristiano είχε ανεβάσει στα social media μια φωτογραφία όπου αγκάλιαζε τρυφερά την κοιλιά της Georgina.
Τώρα η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει πως η Georgina έμεινε έγκυος μετά από επισκεψη σε ειδική κλινική γονιμότητας και πως έκανε και τεστ DNA.

Πάντως θυμίζουμε πως ο Cristiano αιφνιδιαστικά είχε αποκαλύψει το 2010 πως έχει έναν γιο, τον Cristiano Ronaldo Jr, που σήμερα είναι 6 ετών και ο διάσημος ποδοσφαιριστής ποτέ δεν αποκάλυψε τα στοιχεία της μητέρας του παιδιού. Αν, λοιπόν, τα δημοσιεύματα επιβεβαιωθούν ο Cristiano θα γίνει σύντομα πατέρας 4 παιδιών!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!