GOSSIP

Και πάλι κατηγορούν για κλοπή την Kylie και μάλλον έχουν πάλι δίκιο [εικόνες]

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος κατηγορεί την Kylie Jenner πως έχει κλέψει τις ιδέες της για τις συλλογές της από άλλους σχεδιαστές αλλά αυτή τη φορά υπάρχουν και... αποδείξεις. 

Η 19χρονη Kylie Jenner μπορεί να θησαυρίζει τόσο με τις συλλογές μακιγιάζ όσο και με τις fashion συλλογές που κατά καιρούς κυκλοφορεί αλλά στο παρελθόν την έχουν καρηγορήσει πως αντιγράφει τα πάντα από άλλους λιγότερο γνωστούς σχεδιαστές.


Ήδη είχε γίνει μεγάλος ντόρος για τις συσκευασίες των lip kits της  και τώρα έγινε το ίδιο και με την camo συλλογή της.  H Kylie θέλησε να κάνει ξανά trend το καμουφλάζ και κυκλοφόρησε πρόσφατα μια camo συλλογή με μπικίνι και sportswear.

Όμως αμέσως πολλές έσπευσαν αμέσως μέσω twitter να της  θυμίσουν πως τα μαγιό και τα sportwear παραλλαγή τα είχαν κάνει μόδα πολύ πριν την Kylie, μαύρες τραγουδίστριες όπως η Beyonce και τα υπόλοιπα μέλη των Destiny's Child στο θρυλικό τους χιτ "Survivor"

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ένα brand που απευθύνεται κυρίως σε μαύρες γυναίκες στις ΗΠΑ το PluggedNYC, που το τιμούν και σταρ όπως η Rihanna, ισχυρίζεται πως η Kylie έκλεψε τα σχέδιά της από τη συλλογή του και ανέβασε φωτογραφίες στα social media που δείχνουν τη μεγάλη ομοιότητα στα prints, τα χρώματα και τα σχέδια.

 

Και για να μην υπάρξει η παραμικρή αμφιβολία πως η Kylie έχει κλέψει από εκεί τα σχέδιά της ή ισχυριστεί πως αγνοούσε την ύπαρξη του brand, δημοσιεύτηκαν και οι αποδείξεις της ταμειακής μηχανής που δείχνουν πως η Kylie έχει αγοράσει αυτά τα ρούχα!

 

 

Πάντως η ίδια η Kylie ακόμη δεν έχει απαντήσει στις νέες κατηγορίες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!