GOOD LIFE

Τo soundtrack του καλοκαιριού αποκλειστικά μέσα από Facebook του Carroten

To Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα, τηρώντας την παράδοση που έχει να δημιουργεί το soundtrack του καλοκαιριού, επιστρέφει φωτίζοντάς το με «Ήλιους & Θάλασσες».

Το Carroten παρουσιάζει το Soundtrack του καλοκαιριού αποκλειστικά μέσα από τις σελίδες του Carroten στο Facebook!

www.facebook.com/carroten.gr

https://www.facebook.com/CarrotenCyprus/

Το Carroten αποτελεί την πιο αγαπημένη μάρκα των Eλλήνων & Κύπριων καταναλωτών και όχι τυχαία, αφού το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τον ήλιο και την πολυετή μελέτη γύρω από την ασφαλή έκθεση σε αυτόν. Ο δημιουργικός σχεδιασμός της σειράς και η παραγωγή των προϊόντων Carroten λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα, στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της 100% αμιγώς ελληνικής εταιρείας Σαράντης.

Το Carroten Song Project είναι μια ιδέα που ξεκίνησε από την ομάδα της εταιρείας Σαράντη και από το 2011 μετράει 4 μεγάλες καλοκαιρινές επιτυχίες που κατέκτησαν τα ραδιοφωνικά charts...

Φέτος το καλοκαίρι το Carroten Song Project επέλεξε ως πρωταγωνίστρια το πιο λαμπερό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής την μοναδική Τάμτα. Η Τάμτα, μια από τις πιο διαχρονικές αμιγώς pop τραγουδίστριες, μας προσκαλεί με την υπέροχη φωνή της να βουτήξουμε όλοι στην ομορφότερη εποχή του χρόνου!

Την μουσική του Carroten Song «Ήλιους και Θάλασσες» υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους ο Νίκος Γρίτσης, ενώ την Αγγλική version την υπογράφουν οι: John Ballard, Ιωάννης Κουτσαυτάκης, Romy Papadea. Την ενορχήστρωση και των δύο εκδοχών του τραγουδιού έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Θεόφιλος Πουζμπούρης, ενώ το vocal production ο Αλέξανδρος Παπακωνσταντίνου.

Τα γυρίσματα του video clip του Carroten Song υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου πραγματοποιήθηκαν σε μία μαγευτική παραλία εντός της Αττικής όπου η Τάμτα μεταφέρεται σε αυτό το ονειρικό σκηνικό με την βοήθεια του αγαπημένου αντηλιακού Carroten Aqua Velvet ώστε να βουτήξει στο καλοκαίρι προστατευμένη & λαμπερή.

Το τραγούδι «Ήλιους & Θάλασσες», το οποίο «ντύνει» την τηλεοπτική και ραδιοφωνική καμπάνια του Carroten για το 2017, κυκλοφορεί από την Minos-EMI/UNIVERSAL σε όλα τα ψηφιακά μέσα.

Απολαύστε το video clip στο πιο κάτω link.

https://www.facebook.com/carroten.gr/videos/1322531501148937/

&

Ζήστε το καλοκαίρι με Carroten, Ήλιους & Θάλασσες! 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!