GOOD LIFE

O Zac Efron θα ενσαρκώσει έναν από τους πιο τρομερούς serial killers

Ο χολιγουντιανός στα καλείται να ενσαρκώσει στο σινεμά, ένα διαβόητο κατά συρροή δολοφόνο, που τα εγκλήματά του συνεχίζουν να συγκλονίζουν τον κόσμο.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter o Zac θα πρωταγωνιστεί στο νέο φιλμ "Extremely Wicked, Shocking Evil and Vile" που θα σκηνοθετήσει ο Joe Berlinger, που είναι γνωστός για την παραγωγή νοτκιμαντέρ.


Το νέο φιλμ θα καταγράφει τη ζωή του Ted Bundy (Τεντ Μπάντι) του πιο διάσημου αμερικανού serial killer ο οποίος τη δεκαετία του 1970 βίασε και δολοφόνησε πάνω από 35 νεαρές γυναίκες σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ.


Ο Bundy ήταν ένας πανέξυπνος και πολύ γοητευτικός άνδρας, που είχε σπουδάσει νομική και ακόμα και όταν αποκαλύφθηκε η δράση του συνέχιζε να έχει χιλιάδες θαυμάστριες ακόμα και μέσα στη φυλακή. Παντρεύτηκε ενώ ήταν στην φυλακή και απέκτησε και μια κόρη, ενώ δραπέτευσε δύο φορές από τις φυλακές και σε κάθε του απόδραση σκορπούσε το θάνατο και πρόσθετε και νέα θύματα στην μακριά λίστα του. Μάλιστα οι αρχές ισχυρίζονται πως ίσως τα θυματά του ήταν ακόμα περισσότερα, αλλά δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία.


Το φιλμ θα αφηγείται την πορεία και τη δράση του Bundy μέχρι την καταδίκη του σε θανατική ποινή και την εκτέλεση σε ηλεκτρική καρέκλα το 1989, μέσα από την οπτική ματιά της Elizabeth Kloepfer, της συντρόφου του Bundy η οποία μέχρι το τέλος πίστευε και υποστήριζε την αθωότητα του Ted Bunty.


Οι άνθρωποι της παραγωγής είπαν πως ο Zac Efron είναι ιδανικός για αυτό το ρόλο, καθώς μπορεί να αποδώσει και το βάθος του χαρακτήρα ενώ διαθέτει τη γοητεία που είχε ο Ted Bunty και με την οποία κατάφερνε να προσελκύσει τα θύματά του.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!