GOOD LIFE

Ποιά μπλούζα ήθελε να φορέσει ο Πορτογάλος στη Eurovision και του το απαγόρευσαν;

Ο νεαρός Πορτογάλος Salvador Sobral  πέτυχε μια σαρωτική νίκη χθες στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το μελωδικό κομμάτι Amar Pelos Dois.

Ο 28χρονος  σημειωσε ρεκόρ στην τελική βαθμολογία και σάρωσε τα 12άρια από πολλές χώρες. 
Ο ίδιος είχε καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και πριν το τελικό, με την σεμνή του στάση, την περιπέτεια υγείας που είχε (εικάζεται πως έκανε επέμβαση στην καρδιά) και την καλή σχέση με την αδελφή του Louisa η οποία τον στήριξε σε αυτή την αποστολή.

Όμως πάνω από όλα ο Salvador κέρδισε τις εντυπώσεις γιατί πριν τον τελικό δεν δίστασε σε κάθε περίσταση να χρησιμοποιεί το διαγωνισμό για να μιλήσει για σοβαρά ζητήματα που απασχολούν όλο τον κόσμο, όπως το προσφυγικό.


Μάλιστα ήθελε να εμφανιστεί στην σκηνή του τελικού της Eurovision, φορώντας ένα μπλουζάκι με το μήνυμα S.O.S REFUGES, αλλά την περασμένη Παρασκευή η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Εκπομπών του απαγόρευσε να φορέσει αυτό το μπλουζάκι, γιατί έφερε πολιτικό μήνυμα.
Ο ίδιος ο Salvador φάνηκε να διαφωνεί με την απόφαση της EBU και σε σχετική δήλωσή του είπε "Αυτό δεν είναι ένα πολιτικό μήνυμα - είναι ουσιαστικά ανθρώπινο μήνυμα" .


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!