GOSSIP

Ο Zlatan Ibrahimovic είναι «τόσο δυνατός» που γιατροί τον θέλουν για έρευνα

Οι γιατροί που έκαναν την χειρουργική επέμβαση στο γόνατο του Zlatan Ibrahimovic ήταν τόσο εντυπωσιασμένοι απ’ το επίπεδο φυσικής κατάστασης του επιθετικού της Manchester United, που τον θέλουν πίσω για περαιτέρω έρευνες.

Ο Ibrahimovic υποβλήθηκε σε μια επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, λόγο της ζημίας που είχε υποστεί στο τέλος της σεζόν, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Anderlecht στο Europa League τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Ibrahimovic, οι χειρουργοί της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Pittsburgh εκπλαγήκαν τόσο πολύ απ’ την εξαιρετική φυσική κατάσταση του 35χρονου πελάτη τους, που είναι πρόθυμοι να διεξαγάγουν περαιτέρω εξετάσεις.

 "Το γόνατό του είναι τόσο δυνατό που οι γιατροί είπαν ότι δεν είχαν δει ποτέ κάτι τέτοιο", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ibrahimovic σε σουηδική εφημερίδα.

"Είναι σχεδόν αδύνατο για έναν ποδοσφαιριστή με 20ετή καριέρα να έχει τέτοιο γόνατο. Ήταν αρκετά καθαρό, δεν είχε καμία ζημιά πάνω του», ανάφερε.

"Ο Zlatan είναι τόσο δυνατός που ο γιατρός τον θέλει πίσω μετά από την καριέρα του για να τον εξετάσει. Οι γιατροί εκεί δουλεύουν στα καλύτερα ερευνητικά κέντρα του κόσμου για τα γόνατα και τους συνδέσμους."

"Άρα μετά την καριέρα του, θα επιστρέψουμε και θα τον ανοίξουμε πάλι για να κάνουμε έρευνα πάνω στους συνδέσμους του."

Την περασμένη Τρίτη, ο Ibrahimovic ισχυρίστηκε ότι είναι "έτοιμος και δυνατότερος" μετά από τη επέμβαση του και ευχαρίστησε τους όλους για την υποστήριξή, προσθέτοντας: "Θα απολαύσουμε μαζί το παιχνίδι σύντομα".

Ο Ibrahimovic υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την επιλογή να παρατείνει τη διαμονή του στο Old Trafford για ακόμη ένα έτος. Το μέλλον του Σουηδού επιθετικού στην United παραμένει ασαφές, με τον τραυματισμό του να περιπλέκει τα πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!