GOOD LIFE

5 απλοί τρόποι να απολαύσεις τις φράουλες

Οι φράουλες είναι ίσως το πιο αγαπημένο φρούτο και πέρα από την τεράστια διατροφική τους αξία είναι τόσο εύγευστες που στην ουσία δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά για να τις απολαύσεις.

Πολλά είναι τα οφέλη της φράουλας στον οργανισμό, αλλά πάνω από όλα είναι η απόλαυση. Αυτοί οι 5 τρόποι να απολαύσεις τις φράουλες είναι σίγουρο πως θα προκαλέσουν ρίγη στον ουρανίσκο σου και μόνο με τους συνδυασμούς, χωρίς καμια συνταγή.
1. Φράουλες με σοκολάτα
Ο απόλυτος συνδυασμός: είτε τις βουτήξετε ολόκληρες σε σοκολάτα, είτε κόψετε κομματάκια φράουλας μέσα σε παγωτό σοκολάτας είτε ακόμα απλά φάτε σοκολάτα και φράουλα σίγουρα δεν θα ξεχάσετε τη γεύση.

2. Φράουλες με γιαούρτι

Αν σας αρέσει το γιαούρτι δεν έχετε παρά να ρίξετε μέσα σε αυτό λίγες φράουλες. Επίσης μπορείτε να βουτάτε τις φράουλες στο γιαούρτι σαν ντιπ, η να ενώσετε φράουλες και γιαούρτι να τα περάσετε από μπλέντερ και να πιείτε ένα φοβερά δροσιστικό smoothie

3. Φράουλες με σαμπάνια

Δεν τον λες και υγιεινό συνδυασμό, αλλά είναι άψογος γευστικά. Η σαμπάνια και γενικά οι αφρώδεις οίνοι όπως το prosecco είναι σαν να φτιάχτηκαν για να παντρευτούν με τις φράουλες.

4. Φράουλες με πράσινη σαλάτα

Οι κόκκινες φράουλες ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα πράσινα φρέσκα σαλατικά: από το ταπεινό μαρούλι μέχρι το σπανάκι baby και την πικάντικη ρόκα με την οποία κάνει ιδανικό κοντράστ. Αν μάλιστα προσθέσετε και ένα μαλακό τυρί όπως ανθότυρο έχετε την τέλεια light απόλαυση.

5. Φράουλες με σαντιγύ

Ο συνδυασμός - κόλαση. Απλώς δεν σταματάς άμα αρχίσεις.... αλλά πρέπει. Πάντως η απόλαυση απογειώνεται αν βουτήξεις τις φράουλε σε κονιάκ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!