GOSSIP

O James Corden "στριμώχνει" την JLo να μιλήσει για το νέο δεσμό της [βίντεο]

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez είναι το νέο πιο hot ζευγάρι της αμερικανικής σόουμπιζ και όλοι θέλουν να μάθουν τα πάντα για αυτό το δεσμό.

Ειδικά μετά την κοινή επίσημη εμφάνιση της πασίγνωστης ηθοποιού και τραγουδίστριας μαζί με τον επίσης διάσημο άσσο του μπέιζμπολ στο φετινό Met Gala., όλοι μιλούν για αυτούς.


Ακόμα και ο διάσημος κωμικός τηλεπαρουσιαστής James Corden δεν μπόρεσε να αντισταθεί και με έντονα κουτσομπολίστικη διάθεση θέλησε να μάθει όλες τις λεπτομέρειες για αυτό το νέο δεσμό βομβαρδίζοντας με ερωτήσεις την Jennifer.


Βέβαια η Lopez, που ήταν καλεσμένη στο Late Late Show, μάλλον δεν ήθελε να απαντήσει και γενικά γελούσε αμήχανα, παρακαλούσε τον Corden να μην της άνεις τέτοιες ερωτήσεις και απαντούσε μόνο με σύντομες ατάκες όπως "είναι φοβερός τύπος", "ή είναι ο καλύτερος" . Είπε ξανά πως η ίδια πήγε και μίλησε στον Alex και του ζήτησε να βγουν ραντεβού απλά χτυπώντας τον στον ώμο και πως το πρώτο τους ραντεβού ήταν μια απλή έξοδος για δείπνο.


Ο James όμως συνέχιζε να επιμένει και στο τέλος η Jennifer βρέθηκε να ζητάει ακόμα και τη συνδρομή των Justin Theroux και Terry Crews που επίσης βρίσκονταν στο στούντιο, μήπως και την γλιτώσουν από τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!