GOOD LIFE

Τα 5 μυστικά για να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά

Καλοκαίρι σημαίνει έξοδος στις παραλίες και άγχος για άψογη εμφάνιση. Ένα από τα δυσκολότερα πράγματα στο κυνήγι του τέλειου κορμιού είναι η επίπεδη κοιλιά.

Ακόμα και αν είστε πργματικά αδύνατες , συχνά δεν λείπουν τα φουσκώματα στη κοιλιά. Ακολουθώντας όμως αυτούς τους 5 κανόνες θα βρεθείτε σύντομα πολύ κοντά στον πολυπόθητο στόχο σας.

 

1. Αποφεύγουμε το αλκοόλ

Όχι μόνο είναι ιδιαίτερα θερμιδογόνο (7 θερμίδες/γραμμάριο) αλλά παράλληλα η κατανάλωσή του συνήθως οδηγεί σε αυξημένο τσιμπολόγημα αλμυρών και λιπαρών σνακ.

2. Προτιμάμε το νερό από τα αναψυκτικά όταν διψάμε

Το νερό δεν έχει θερμίδες σε σχέση με τα περισσότερα αναψυκτικά και είναι απολύτως απαραίτητο για την επαρκή ενυδάτωση του οργανισμού.

3. Τρώμε μικρά γεύματα συχνά

Δεν τρώμε όταν «πεινάμε σαν λύκοι», αλλά φροντίζουμε να φάμε πριν η πείνα μας θεριέψει και μας οδηγήσει σε ανεξέλεγκτη κατανάλωση τροφής.

4. Αποφεύγουμε τροφές που προκαλούν πρήξιμο

Τροφές όπως τα χόρτα, τα βλήτα, το κουνουπίδι κ.λπ. μπορεί να μας προκαλούν δυσάρεστο φούσκωμα, καλό είναι να τα αποφεύγουμε. Επίσης πρήξιμο συχνά προκαλούν τα πολύ ζεστά, τα τηγανητά, καθώς και τα πλούσια σε καρυκεύματα φαγητά.

5. Πριν το φαγητό, κάνουμε έναν μικρό περίπατο.

Όπως αναφέρει το vita.gr οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Γλασκόβης υποστηρίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα φάμε λιγότερο όταν κάτσουμε στο τραπέζι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!